Orbán csúszós talajra tévedt – Sok kicsiny székely hokicipő

Orbán székelyföldi haknija harmadik napját újra gyermekkoszorúban töltötte megszemlélve a 640.000.000.- közforintunkból megtámogatott Székelyföldi Jégkorong Akadémiát. Az MTI és a miniszterelnöki közösségi oldal az 50-es évek stílusában számolt be a nemzetvezető látogatásának 3. napjáról.

Időutazásra fel!

“Orbán Viktor pénteken meglátogatta a csíkkarcfalvi Székelyföldi Jégkorong Akadémiát. A miniszterelnököt az akadémia növendékei fogadták, a kormányfő többükkel kezet fogott, és közös fényképek is készültek a mezt viselő jégkorongozókkal. A látogatás végén a gyerekek Orbán Viktor, illetve az akadémia szakmai stábjának tagjaival közösen elénekelték a székely himnuszt.”

Mindez képekben elbeszélve:

… számokban….

A január 18-án átadott Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és módszertani központja a magyar állam 640 millió forintos támogatásával épült fel. Az épületben szárazedzések lebonyolítására alkalmas edzőterem, szintetikus jeges felülettel burkolt korcsolyapálya, korcsolyagép, a lövéstechnikát és bottechnikát fejlesztő eszközök, valamint Románia egyik legmodernebb sportorvosi központja kapott helyet.

… klipben…..

Kapcsolódó

Orbán Európája, Európa Orbánja – Belegondolt már?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük