Tervezzen “nyaktekerészeti mellfekvencet” a NAV-osoknak!

Mégis csak más, ha a közszolga messziről felismerhető, bár az lenne az igazán adózóbarát, ha az álruhás NAV-ellenőr lenne egyenruhában, főleg olyanban, amit akár az Ön tervei alapján varratunk a mindig értünk serénykedőknek! Érezze a pógár, hogy számít, mit gondol!

Formaruhát kapnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfél-szolgálati munkatársai

A női kormánytisztviselők fehér blúzt, a férfiak fehér inget hordanak majd, amelyet nyaksál, illetve nyakkendő egészít ki. Ez utóbbiak megtervezésére most pályázatot írt ki az adóhivatal, amelyben a legfontosabb szempontokra külön is kitért – írta a Magyar Nemzet.

Kritérium

A kiegészítőknek mindenekelőtt tetszetős és mindennapi viseletnek kell lenniük, amelyek – amellett, hogy megfelelnek a minőségi, modern hivatali ruházattal szemben támasztott követelményeknek – kifejezésre juttatják az adóhivatal társadalmi szerepét.

Fontos szempont emellett a praktikum,

továbbá az, hogy a darabokat otthon is könnyen lehessen tisztítani, vasalni. A nyakkendőkön és a nyaksálakon minden bizonnyal megjelenik majd az adóhivatal emblémája, de a kiegészítők külleme utalhat Magyarországra, a nemzeti identitásra is.

Tartósság

Arról nem rendelkeznek – vagy legalábbis nincs nyoma – hogy esetleges kilépés esetén a közszolga hazaviheti-e a megszerzett “nyaktekerészeti mellfekvencét”, vagy továbbhasznosítás céljából le kell adnia azt. A nyakkendőket és nyaksálakat a pályázati kiírás értelmében úgy kell kialakítani, hogy a hivatalnokok legalább két évig viselhessék azokat.

Engedje szabadjára a fantáziáját!

A pályázatokat június végéig várja a hatóság. Az első helyezett negyedmillió forint pénzjutalomban részesül, a második hely százötvenezer forintot, a harmadik százezer forintot ér.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük