Sorting by

×

Orbán békésen szotyizhat a Fradipályán! – Kubatov-haverral befutott a miniszterelnök is

A jól végzett munka díja: az ember nyugiban hódolhat szenvedélyének. Így tett Orbán Viktor is, aki szombaton Szijjártózott, Pintérezett, unokát tett tisztába, de estére szotyival nyilván feltöltve a Fradi pályán szurkol.

Megvan a 4 millió… irány a stadion!

Miután a tartalék Pfizer-vakcinákat is mozgósították, csak meglegyen a 4 millió beoltott, így semmi akadálya nem volt, hogy szombaton nézők előtt rendezzék a Fradi-Mezőkövesd viadalt.

A mérkőzés este fél 8-kor kezdődött az Üllői úti stadionban

Amíg Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szerdán már tömegeket invitált a mérkőzésre,

addig az ultrák, a B-közép vezetői arra figyelmeztettek:

„A mérkőzések látogatása ugyan a védettségi igazolványhoz kötött a 18 éven felüliek számára, de egyéb más korlátozás nem vonatkozik a mérkőzésekre, így akár a teljes befogadóképesség kihasználható.”

Hozzátették:

mivel a Ferencváros tábora, a szurkolói csoportok tagjai között sokan sajnos még nem jutottak hozzá a védettségi igazolványokhoz. Így akármennyire is szeretnének mindannyian együtt visszatérni, erre egyelőre nincs lehetőségünk. Ezért a csoportok közös álláspontja, hogy az utolsó két mérkőzésre drapériákkal, szervezett formában nem térnek vissza a lelátóra. Szervezett szurkolás nem lesz.”

Telex tudósítása szerint nagyjából negyedház, körülbelül 5 ezer fő előtt játszottak a zöld-fehérek a mezőkövesdiekkel

Ahogy azt előírták, a beengedésnél ellenőrizték a védettségi igazolványokat. Ehhez egy külső minikordont húztak, körülbelül 30 méterre a vénaszkenneres kaputól. Ezen a ponton a védettségi és személyigazolványt is be kellett mutatni. A portál szerint a meccs előtt 30-40 perccel nem voltak túl sokan a Fradi-stadionnál, és a kezdésre sem telt meg igazán a lelátó. Tippre úgy negyedház lehet, nagyjából ötezer szurkoló mehetett ki a meccsre.

A mezőkövesdi drukkereket két kézen meg lehet számolni.

A helyszínről érkező információink szerint a szurkolók többsége betartotta a járványügyi korlátozásokat, körülbelül háromnegyedük maszkot is hord, a biztonsági őrök és a kiszolgáló személyzet is viseli a maszkot. A drukkerek a távolságot is igyekeznek tartani, sem a büfénél, sem a beengedésnél nem alakultak ki sorok. Egy, a helyszínen tartózkodó szurkoló szerint teljesen biztonságos a meccs, a teraszokon sokkal több ember zsúfolódik össze kisebb területen, mint a lelátókon.

A meccset egyébként a Ferencváros nyerte, 2-1-re.

A meccs után….

Forrás

Orbán szombatja…..

 

orbán

átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán békésen szotyizhat a Fradipályán! – Kubatov-haverral befutott a miniszterelnök is

 • 2021.05.02 - 05:35
  Közvetlen hivatkozás

  Április 19. – ovik, alsó tagozatosok nyitás – +15 +15 nap – ha május közepére nem robban be a járvány, jól tették, hogy nyitottak
  április utolsó hete – teraszok – esetleges berobbanás május 5-15 között várható, leginkább az eufória, a fiatalok szabadságvágya miatti maszk nem viselés, emberáradat miatt
  május 1. – FTC meccs – a jelek szerint a többség felelősen viselkedett, nem is voltak sokan, az esetleges berobbanás május közepére, végére várható
  Ha tehát május végéig nem növekszik jelentősen a fertőzöttek, kórházba kerültek, halálozások száma, akkor, a jelek szerint, jól döntött Orbán. Mert, ugye, teljes felhatalmazást kapott, vagyis mindenért vállalta a felelősséget.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.