Kerítésen innenKiemelt hírek

Kubatov a magyar állam aranytojást tojó arénájáról, a Groupamáról: több milliárd forintot nyertünk rajta!

Kubatov: reszkess O2 Arena (Prága, London), Lanxess Arena (Köln), Manchester Arena! - ... és akkor belelóg a keze az éjjeli edénybe......

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgató-alelnöke 10 éve a Ferencvárosi Torna Club elnöke. 2011. február 25-én Kubatov Gábor azt mondta, „mögöttem egyetlen szponzor sem áll, csak a tisztességem, és egy út létezik az FTC számára, a tiszta, átlátható gazdálkodás”, amiről részleteket ide kattintva olvashat az érdeklődő.

Nincs új a nap alatt…

Kubatov úgy érezte, hogy a közel három éve először elmondott beszámolója arról, hogy a Groupama Aréna mekkora jó üzlet volt az államnak, -vagyis személy szerint Önnek is- szerdán közösségi oldalán újra elmondta a 2018-as számait:

“Tudta, hogy a magyar állam több milliárd forintot nyert a Groupama Aréna felépítésén?

Nézzük, hogy is történhetett ez:

  • Egyrészt a beruházás 23,5 milliárd forintba került, az összbevétel pedig 31 milliárd forint volt. Tehát a magyar állam majdnem 8 milliárd forintot keresett azzal, hogy ezt az ingatlanfejlesztési projektet megvalósította.
  • Másrészt, az eladott telek másik felét is hasznosítják, újabb irodaház épül rajta, ami ugyancsak hatalmas adó-és járulékbevételt jelent az államnak.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy gazdasági szempontból ez többszörösen megtérülő beruházás volt.”

 

groupama

About Author

Szólj hozzá!