Sorting by

×

Hol van már a zsák krumpli! Az első 1.000 egészségügyis ingyen hétvégézhet a Mészáros-érdekeltség szállodáiban!

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Mészáros-érdekeltséghez tartozó Hunguest Hotels, három szálloda all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban. Az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba.

Tovább is van…..

Az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig

– írja az MTI az Opus Global és a Hunguest Hotels közlése nyomán.

Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, az itt is elérhető dokumentum kitöltésével.

Ez már a Várkonyi-féle reklámkoncepció?

A szállodalánc a Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Opus Global befektetési holding leánycége. Szerdán írtunk arról, hogy az újdonsült cégbirodalma egy részének reklámkampányait a Várkonyi Andrea vezette Whitedog Media Kft.-re bízta.

Az ország leggazdagabbja eddig sem volt érzéketlen a rászorulók iránt,

például egyik megszerzett szállodája átalakításakor felajánlotta “hasznosításra” az onnan kidobni szándékozott, ámde használható cuccokat. Ezek után még mondja valaki, hogy nincs szíve!

Nyitás!

A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc számos olyan karbantartási munkát is elvégzett, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben. A Hunguest Hotels szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalásnál is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

Ezek a szállodák nyitnak

Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is – olvasható a szállodalánc közleményében.

 

mészáros

átver

Egy hozzászólás itt: “Hol van már a zsák krumpli! Az első 1.000 egészségügyis ingyen hétvégézhet a Mészáros-érdekeltség szállodáiban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.