Hungarikum! Ön “egyszülős család”? – ha igen, akkor pályázhat Mészáros levetett wc-papírtartóira!

Ha felocsúdtunk Orbán csütörtöki “partraszállása” fantasztikumából, amikor a “farkasveremben” megvédte a magyarságot, -visszavonta vétóját- akkor rögtön itt egy hír a keresztény jótékonyság nevében tett Mészáros Lőrinc-féle gesztusról. Kapaszkodjon mindenki, amibe tud, mert ez tényleg a pofátlanság teteje!

Egyszülős család! – Legyen szép karácsonyod…

Az Egyszülős Központ Facebook-oldalán jelent meg a hír, hogy a Mészáros-féle Hunguest Hotels jótékonysági akcióba kezdett: ingyen adnak fürdőszobai kellékeket az egyszülős családoknak.

“A Hunguest Hotelsnek, valamint a Mészáros Csoportnak köszönhetően a szállodákban korábban használt, jó állapotú fürdőszobai eszközök érkeztek az Egyszülős Központba”

A szettekben

törölköző szárító, szemetes, kozmetikai tükör, illetve WC-papír tartó van.

Az érdeklődők egy kérdőívben jelezhetik igényüket a kellékre. A szajréra pályázni kell (!!!) az Egyszülős Központon keresztül, akik a felhívásukban azt is közlik, hogy

„csak azok jelentkezzenek, akik érte tudnak majd menni”.

Adalék Mészáros Lőrinc -Orbán-barát és még mi minden más…- jótényságának -feltételezett- hátteréről

Május végén Novák Katalin a Nők Magyarországért Klub alapítójaként kezdett kampányolni a használt laptopok leadása tárgyában, melynek során „száznál több” informatikai eszközt sikerült összeszednie, nyáron pedig színre lépett Mészáros Lőrinc, akinek a támogatásával idén nyáron 570 rászoruló nagycsalád és egyszülős család nyaralhatott Zalakaroson, Gyulán és a balatoni Mészáros-kempingekben.

A hírek szerint e nyaraltatás 200 millió forintjába fájt a Mészáros-csoportnak, ami elsőre jelentős összegnek tűnik, ám ha hozzátesszük, hogy a csoport egyik cége, az Opus Global Nyrt. – ami Hunguest Hotels többségi tulajdonosa is – 17,7 milliárd forintot szakított május végén a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán 14 szálloda felújításra, már nem tűnik olyan nagyvonalúnak e lépés.

Noha egészen biztosak lehetünk abban, hogy e gesztust is majd aranybetűkkel írják be a Mészáros-csoport 2020-as almanachjába mint a jótékonykodás egyik hófödte csúcsát, vélhetően nem kell nagyon megmagyarázni, hogy miért aljas és pitiáner húzás ez.

Ha ugyanis ennek hírnek a másik olvasata az – és mi más is lehetne? –, hogy Mészárosék megkapták a pályázati 17,7 milliárdot, és elindították szállodafelújítási projektjüket, akkor semmi egyébről nem szól ez a nagy karácsonyi jótékonykodás, mint arról, hogy megkezdték a lomtalanítást, és kell valaki, aki elhordja a szemetet. (Forrás)

NÉBIH

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük