Tudtad? Csillagjegyed szerint ez veszélyezteti leginkább az egészségedet!

Még a pandémia alatt is a rendszeres, soron következő kivizsgálást és az orvosi konzultációt semmi nem helyettesítheti, de érdemes lehet elolvasni, a csillagjegyed alapján mi az, amire külön figyelmet kell fordítanod. Egy kis extra figyelem az érintett területekre biztosan nem árt, de persze azért a többit se hanyagold el!

Oroszlán

Az oroszlánok büszkék és makacsak egyszerre, akik nem szeretnek orvoshoz járni, egyrészt, mert ezzel beismernék a gyengeségüket, másrészt, mert elvesztegetett időnek érzik. Az Oroszlánok egészségére így sokszor az apró, de nem kezelt, elhanyagolt problémák jelenthetnek veszélyt.

Tipp: tegyél rendet az egészségügyi dolgaid között! Legyenek szépen rendszerezett gyógyszereid és gyógynövényeid a polcodon, vezesd fel a naptáradban a soron következő szűrések időpontjait és mindig legyenek a kontakt listádban szakorvosok és szakintézmények elérhetőségei. Ezekkel az óvintézkedésekkel szívesebben ráveszed magad majd a kezelésekre.

Mérleg

A Mérlegek szeretik az élet édesebbik felét élni, és ehhez rendelkeznek is a megfelelő ízléssel és eleganciával. Nehezen mondanak azonban nemet, még akkor is, ha olyasmiről van szó, amiből csak kicsit, vagy kicsit se szabadna. Jellemző, hogy valamilyen számukra kedves tevékenység, süti evés, dohányzás vagy hobbi okoz náluk panaszokat.

Tipp: minden egészségtelen szenvedélyt lehet egy egészségessel helyettesíteni. Keress olyan boldogság-forrásokat az életedben, amik jó hatással vannak rád!

Szűz

A Szüzek ugyan a legtöbb dolgot ügyesen az irányításuk alatt tartják, de a környezetükben lévő problémákat hajlamosak lehetnek mélyen magukba szívni, mivel fogékonyak mások hangulatára. Légzőszervi panaszokban, allergiában jelentkezhet ez a későbbiekben.

Tipp: próbáj kibújni mások problémáinak súlya alól. Ha teheted kerüld a negatív kisugárzású kapcsolataidat, és csak saját magadra és családodra helyezd a fókuszt.

Vízöntő

A Vízöntők igazi látnokok, akik mindig a jövőbe tekintenek, a jelenben azonban nehezükre esik meglátni a lényegi, földi dolgokat. Ha Vízöntő vagy, érdemes külön figyelmet fordítani a szemed világára, mert ez lehet a gyenge pontod.

Tipp: a rendszeres szemtorna, valamint az A-vitamin és a cink segít megőrizni szemed épségét.

<<< Még több horoszkóp? >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük