Orbán és Szijjártó „türköztek”

Miközben az EU külügyminiszterei a török agresszióról tanácskoztak, Orbán és Szijjártó kihívóan, pofátlanul „türköztek”. Velük volt a piszkosul független Maróth Miklós, az illegitim „Eötvös Lóránd ( ”lánynevén” MTA) Kutatási Hálózat ”lánynéven” MTA góréja is.

A „Türk Tanács” nyilván rendkívül fontos ülést tartott

– annyira, hogy a „testvéreket” meglátogatta Szijjártó és Orbán is. Ha már ott voltak, Erdogannal is tanácskoztak, és a török despota megköszönte „Magyarországnak” „Törökország” melletti kiállását.

Közben az EU külügyminiszterei találkoztak, és egyhangúlag elítélték a brutális török agressziót. A kiadott közlemény nem foglalkozik külön Magyarországgal, így töprenghetünk: vajon ki és hogyan képviselte az országot… Mindenesetre a magyar „külügyminiszter” éppen „testvéri barátságunkat” ápolta a török, azeri stb. vezetőkkel…

Nincs nap, hogy ne szégyenítené meg az országot a tökéletesen amorális Orbán-banda. Az EU pedig morog, vagy még azt sem: tűri a tűrhetetlent.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/547002632716900/

 

Jut eszembe:

nincs hír még arról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia alkotmányossági panaszát mikor méltóztatja a zalaptákolmány-bíróság némi figyelemre – így aztán Maróth Miklós Orbánnal stb. bájologhat a „türk testvérek” előtt… Tökéletesen függetlenül, persze, és képviselve az új kutatási irányokat... Az Akadémia és annak világhírű elnöke pedig megtanulhatja, hol lakik Orbánia Úristene.

Nagyon régen nem volt Magyarországnak ennyire undorító vezetése – és milyen régóta már… Most, az önkormányzati „diadal” után csak emlékeztetek: az ellenzéki városoknak, köztük elsősorban Budapestnek nem szabad a „kormány” kijelölte önkormányzati szférába zárkózniuk: kemény ellenzéki politizálásra van szükség ama hatalom ellen, amely naponta szégyeníti meg az országot.

Hogy a demokratikus világ lássa: Orbánék nem Magyaroszágot, hanem bűnszervezetüket képviselik.

Hasonló

2 hozzászólás

 • Avatar
  2019.10.15 - 14:53
  Közvetlen hivatkozás

  Hiába gazdag a magyar nyelv, az orbáni külpolitika haszonelvű, aljas machinációit -mivel minden képzeletünket felülmúlja – nem tudja adekvát módon leírni. Nincsenek szavak…

  Válasz
 • Avatar
  2019.11.02 - 14:28
  Közvetlen hivatkozás

  A “POFÁTLAN” POLITIKUSOK ÉS ÚJSÁGÍRÓK INTELLIGENCIÁJA NEM TÉR KI ARRA, HOGY A TÖRÖKÖKKEL, AKIK, HA MEGSÉRTÕDNEK EURÓPÁRA ZUDÍTHATJÁK AZ OTT TARTÓZKODÓ MIGRÁNSOKAT!

  EGY BÖLCS POLITIKUS, MINT AMILYEN ORBÁN “TÁRGYAL” MINDENKIVEL ÉS KERESI A JÓ MEGOLDÁSOKAT!!

  BEZZEG, HA NÉMETORSZÁG VAGY AZ EU TÁRGYAL A TÖRÖKÖKKEL AZ “OK”!!
  ILYEN, A MAGYAR-ELLENES ELLENZÉKI MÉDIA!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük