Orbán földet ért és azonnal szembeköpött mindannyiunkat!

Meg volt ez szervezve! Izraelben még megígért mindent, zéró toleranciát, emberközpontúságot, aztán felszállt az általunk közpénzből alátolt repülőre és mire hazaért, visszaállt a régi rend. 

Önt veszi semmibe, ha nem válaszol….

Orbán véget vetett az utolsó, úgy, ahogy még működő lehetőségnek, hogy újságírók kérdezhessenek tőle bármit is. Interjút több mint tizenkét éve nem ad kormánykritikus orgánumnak és a sajtótájékoztatóin is többnyire csak a baráti média képviselőit szólítja fel, a parlament folyosóján néhány évig, egy-egy rohanás alatt még ímmel-ámmal szóba állt néhány valódi újságíróval is.

Ennyi (sem) volt….

A hvg.hu szerint azonban úgy tűnik, ennek az utolsó, ötven másodperces műfajnak is vége, a parlament pénteki ülésnapján a folyosón nyugodt léptekkel haladó Orbán Viktor már csak azt hajtogatta a felé tartó újságíróknak:

– A kollektív zaklatás csúnya dolog.

A miniszterelnök ezután a hvg.hu valamennyi kérdését meghallgatta a képviselői fizetésemelésről és az ápolási díj emelésének elutasításáról, Oroszországról, Simicska Lajosról, de mindegyikre azt válaszolta, hogy

majd decemberben tart egy sajtótájékoztatót, és ott válaszol az év hátralévő részében összegyűlő kérdésekre.

Önt tényleg nem zavarja, hogy a megválasztott vezetője nyíltan tesz a kötelességére és szembeköpi azokat, akik eltartják?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük