Orbán Gáspár beveszi Magyarországot! – terjed a tan…..

Orbán Gáspár  miniszterelnökgyerek ugyan jelenleg édesapjával tanulmányozza a meglehetősen baráti török elnöki rendszer kialakítását, de nem hagyta magára  ez időre sem magyar híveit. Felházának tanai folyamatosan terjednek Magyarországon.

Fogékony egyetemisták

A budapesti egyetemisták körében népszerű felekezetközi vallási mozgalom, A Felház nem tart nyári szünetet. A csütörtökön megjelenő HVG hetilap információja szerint a

„Házi Felháznak”

nevezett csoportok a Felház szellemiségét, látásvilágát követik, azonban autonóm, független keresztény mozgalomként definiálják magukat. A Házi Felház jelen van és erős Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson, hamarosan újabb városokban is megjelenhet.

Belső információk

A szegedi lerakatból induló Rajnai Áron hasonló utat járt be, mint például Orbán Gáspár; a Felházzal egyik barátján keresztül ismerkedett meg. Saját bevallása szerint, hogy valaki, aki a jobb fülére nem hallott, egy imádkozás után

„csodásan meggyógyult.”

Szolgáló konferencia

Létezik a Felháznak szolgáló konferenciája is, ott a három fő szervezőt (köztük Orbán Gáspárt) segítő amerikai mentorok a fő előadók.

„Az Amerikából érkező szolgálócsoport tagjainak sokkal több tapasztaltuk van, mint nekünk, és ezeket megosztják velünk”

– mesélte az egyik résztvevő.

A saját lábán álló Tiborczné Ráhel testvére, Orbán Gáspár nagyot ment frontemberként levezényelt Felház-rendezvényén Pécsett.

Az Orbán Gáspár alapította Felház mottója:

„Találkozás Istennel.”

Hát most Orbán Gáspár szemtől szemben láthatta az istent. Orbán Gáspár azt is mondta, hogy neki személyes kapcsolata van Jézussal, s miután a Felház azért van, hogy „Isten természetfeletti munkája el tudjon kezdeni dolgozni”, továbbá, hogy „Isten személyes kapcsolatba akar kerülni velünk.” Hát most került! (Gábor György)

https://www.facebook.com/1683229041915924/videos/2028079470764211/

“Csodálatos, amit Isten csinál!”

Közösségi oldalán számolt be a március 15-én, a nemzeti ünnepen celebrált istentiszteletéről. Az angol nyelven prédikáló lelkipásztor azt sugalmazza a fiatal csodálók felé, hogy minden lehetséges, soha nem kell félni és egy igaz út létezik, ami persze az, amin Orbán Gáspár vezetésével jár mindaz, aki Felház-tag.

https://www.facebook.com/gaspar.orban/videos/1772383716157033/

(forrás: hvg.hu)

Orbán Gáspár extázisa

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

Gábor György: Isten – közelről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük