Orbán Gáspár  miniszterelnökgyerek ugyan jelenleg édesapjával tanulmányozza a meglehetősen baráti török elnöki rendszer kialakítását, de nem hagyta magára  ez időre sem magyar híveit. Felházának tanai folyamatosan terjednek Magyarországon.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Fogékony egyetemisták

A budapesti egyetemisták körében népszerű felekezetközi vallási mozgalom, A Felház nem tart nyári szünetet. A csütörtökön megjelenő HVG hetilap információja szerint a

[mnky_ads id=”10552″]

„Házi Felháznak”

nevezett csoportok a Felház szellemiségét, látásvilágát követik, azonban autonóm, független keresztény mozgalomként definiálják magukat. A Házi Felház jelen van és erős Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson, hamarosan újabb városokban is megjelenhet.

Belső információk

A szegedi lerakatból induló Rajnai Áron hasonló utat járt be, mint például Orbán Gáspár; a Felházzal egyik barátján keresztül ismerkedett meg. Saját bevallása szerint, hogy valaki, aki a jobb fülére nem hallott, egy imádkozás után

„csodásan meggyógyult.”

Szolgáló konferencia

Létezik a Felháznak szolgáló konferenciája is, ott a három fő szervezőt (köztük Orbán Gáspárt) segítő amerikai mentorok a fő előadók.

„Az Amerikából érkező szolgálócsoport tagjainak sokkal több tapasztaltuk van, mint nekünk, és ezeket megosztják velünk”

– mesélte az egyik résztvevő.

A saját lábán álló Tiborczné Ráhel testvére, Orbán Gáspár nagyot ment frontemberként levezényelt Felház-rendezvényén Pécsett.

Az Orbán Gáspár alapította Felház mottója:

„Találkozás Istennel.”

Hát most Orbán Gáspár szemtől szemben láthatta az istent. Orbán Gáspár azt is mondta, hogy neki személyes kapcsolata van Jézussal, s miután a Felház azért van, hogy „Isten természetfeletti munkája el tudjon kezdeni dolgozni”, továbbá, hogy „Isten személyes kapcsolatba akar kerülni velünk.” Hát most került! (Gábor György)

Pécs élő közvetítés

Felház Pécsett!

Gepostet von Felház után am Freitag, 11. Mai 2018

“Csodálatos, amit Isten csinál!”

Közösségi oldalán számolt be a március 15-én, a nemzeti ünnepen celebrált istentiszteletéről. Az angol nyelven prédikáló lelkipásztor azt sugalmazza a fiatal csodálók felé, hogy minden lehetséges, soha nem kell félni és egy igaz út létezik, ami persze az, amin Orbán Gáspár vezetésével jár mindaz, aki Felház-tag.

Gepostet von Gáspár Orbán am Donnerstag, 15. März 2018

(forrás: hvg.hu)

Orbán Gáspár extázisa

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

Gábor György: Isten – közelről

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét