Sorting by

×

Orbán-Kis Grófo duó? Nézésük, meg a járásuk? – Ki a következő?

Minden napra egy …. mulatós-zenész? Orbán Viktor mindent bevet, hétfőn behúzta Győzikét és vele reményei szerint a kedvelőit, szerdán Kis Grófon a sor. Még három várományosra számíthatunk az Orbán-gyűjteményben: szóba jöhet még Bódy Guszti, vagy Bunyós Pityu…. bocs azoktól, akiket nem nevesítettem!

Nézését, meg a járását….

Újabb nóta esett áldozatul a Fideszkampánynak: ezúttal a jó öreg “Nézését, meg a járását” kezdetű ihlette meg Orbán kommunikátorait, akik ezúttal mélyebb műveltség híján a mulatós zene világában kutakodtak. hiába no, a Megafon-gyorstalpalón, amely szervezet mára meghaladta az 1 milliárdos -1.000 milliós!- költést kegyeltjeire a közösségi médiában és amit a lelkes támogatói adtak össze, ahogy kommunikálják, ennyire futja. Vagy futná nekik másra is, de ez kell a megcélzandó csoportnak?

Ki reklámoz kit?

A miniszterelnöki közösségi oldalon két “ellenzék háborút akar” poszt között ez jelent meg szerda délután:

“A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra!”

A kommentekből….

“micsoda szinvonal! Ez a fidesz! hajrá! Ha ez kell a magyaroknak hát megérdemlik a sorsukat.”

“Elnők Úr most ez jó volt sok plusz szavazatot nyert higgye el .BRAVO HAJRÁ FIDESZ”

“Szeretjük és értjük is a viccet !”

“Ha mindenki úgy tesz ahogy tenni kell akkor minden úgy lesz ahogy lenni kell. Hajra Fidesz,szép volt Grofo”

“Drága Miniszterelnök Úr, ha lehoznak egy közös számot a Dögös Robival esküszöm magukra szavazok! Hajrá! ” Viktornak küldöm, a Harcosnak Felcsutra, Peti miniszternek a Kossuth térre és drága szép Katikànak a Sàndor-palotàba, speciálba!”

“Fidesz van a szívünk helyén örökre . Soha többé baloldal ”

“Varom a slager Tibos meg a bunyos Pityus kepeket is! A jobbaldali szalonokbol igy kell atmenteni a hatterorszagot a haknis penzesprolik szintjere! Csak gratulalni tudok!”

“Minden léptét kísérjék elnök úr ezek a nemes művész emberek!”

“HA! véletlen, netalántán el is kezdtem szimpatizálni Orban néhány megnyilvanulásával, akkor kész, most mindent alá ásott. Ez komoly? Ez még a vicc kategóriába se fér bele.”

Emlékeznek?

 

Orbán-Kis Grófo duó? Nézésük, meg a járásuk? - Ki a következő?

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.