Uhh főni…az elmúlt hónapok csatározásainak nyomai nagyon kiültek az arcodra! – kommentálta Orbán kongresszus-ráhangolóját egy követő

Orbán Viktor ugyan csak délután emelkedik szólásra, de közösségi oldalán már délben elkezdte a hangolást. Rajongó arcú fiatal lányok társaságában szelfizett a kirendelt fotósa előtt, amiről kritikus véleményeket fogalmaztak meg közösségi oldala követői.

Főni, gázul nézel ki!

….például ezeket írták….

„Nap mint nap kételkedem azok értelmi képességében, akik a mai napig hisznek Önnek!”

„Uhh főni…az elmúlt hónapok csatározásainak nyomai nagyon kiültek az arcodra”

„Àllandóan csajozol, nekünk meg 1.5 méter meg maszk. Minden nőt magadnak akarsz báttya!”

„Komoly kampány:)nyugdíjas nénikkel és diákokkal szelfizgetés.mikor lesz tiktokja Miniszterelnök úr?”

„Úgy látom, megszöktek Szikora Róbert gidái.”

„hol a maszk te csapágy képű,távolság tartás..”

„Cirkusz ami sok pénzbe kerül”

„Miért nem hasonló korú öregemberekkel fényképezkedik? (De egyébként is Ön miniszterelnök, nem fotomodell”?) De ha már így döntött akkor – jó tanácsként- arra kérem, hogy ne álljon és ne járkáljon mindig kifejezetten előrehajolva, mert akkor mindenki azt nézi, amit ön takargatni akar…”

„Lehetne még egy fotó, amin a fotós is rajta van aki épp fotózza őket. Aztán még egy fotó amin ez az egész rajta van”

„A rendezvény végén valaki kapcsolja le a villanyt! Örökre!”

„igazi vén kommunista ez az orbán”

„Ezek a fiatalok szégyellni fogják, hogy Orbánnal szelfiztek.”

„Nem lehetne, hogy a sajat kongresszusotokon magatokrol beszeljetek, nem az osszefogast ocsarolnatok, van nektek mirol beszelni, neeeem? Nem hallani pl meszarosrol, szajerrol, pegazusrol, stb, stb, lenne mirol szonokolni !Jaaa talan van mitol izgulni aprilisban…?”

A fentiekkel ellentétben a kongresszuson mindenki happy!

2022-ben újra Európa védőbástyáján állva, negyedszer is győzni fogunk

– jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Fidesz 29., tisztújító kongresszusán tartott beszédében vasárnap. A házelnök hangsúlyozta: az utóbbi évtizedben

„a globalizmus erői és hazai helytartói háromszor vonultak fel ellenünk, de mi, az eszünkre és szívünkre egyaránt hallgatva, háromszor győztük le őket”,

demokratikus és békés módon. Az utóbbi évtizedben háromszor segítettük győzelemre Magyarországot, háromszor kaptunk ehhez erőt a Jóistentől és bizalmat a nemzetünktől – mondta. Kitért arra: Kelet és Nyugat urai már megint

„a mi közép-európai bőrünkre” folytatják piszkos játszmájukat, amelyben nekünk megint „az egyelőre csak virtuális ágyútöltelék” szerepét szánják. Ha nem tudjuk Közép-Európát növekvő gazdasági erejének és lélekszámának megfelelő politikai tényezővé szervezni, meg is érdemeljük, hogy a történelem megismétlődjön velünk – vélekedett.

A Fidesz elnöki posztjára újfent csak Orbán Viktor jelölték, de újrázhat alelnökként Kósa Lajos, Kubatov Gábor és Németh Szilárd is

  • Novák Katalin lemondott, mert miniszter lett, a helyére korábban Koncz Zsófia, Vitályos Eszter, Szentkirályi Alexandra is esélyes volt, de végül Gál Kinga EP-képviselő lett a befutó.
  • Kontrát Károly államtitkár közölte, hogy az elnöki posztra egyedül Orbán Viktort jelölték. Mivel ő előzetesen elfogadta a jelölést, így nem is kell róla szavazni, további két évre ismét ő vezeti a Fideszt.
  • Alelnöknek végül Gál Kingát, Kósa Lajost, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot jelölték. Mivel négyen vannak a négy helyre, itt sem lesz meglepetés, ők lesznek az alelnökök.

Kelemen Hunor: a Fidesz mindig a helyes utat választotta

Az elmúlt bő egy évtizedben a Fidesz az összes lényeges kérdésben a helyes utat választotta – jelentette ki Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke a Fidesz budapesti kongresszusán. Bátornak, előremutatónak és felelősnek ítélte azt a paradigmaváltást, amelyet a kormány bő tíz éve a nemzetpolitikában végrehajtott.

Annak helyességét az idő visszaigazolta – mondta. A Kárpát-medencei magyar közösségek ennek köszönhetően ma már magukra találtak.

Szólt az állampolgárság könnyített felvételének lehetőségéről, amelyet történelmi igazságtételként értékelt, és amely – mint mondta – megerősítette a nemzeti szolidaritást. Beszélt a kulturális és nyelvi identitás megőrzését segítő intézkedésekről, úgy értékelve:

„számtalanszor éreztük, hogy a legnagyobb kihívások idején volt kire támaszkodni”.

Beszélt a sporttámogatásokról is, amelyek új perspektívát nyitottak a Kárpát-medencei magyar közösségeknek és a gazdaságfejlesztési programokról, amelyek a versenyképességet növelték.

A paradigmaváltáshoz szükségesek a partnerek – mutatott rá, hozzátéve, az erős magyar közösség építése szoros partneri és baráti kapcsolatokat teremtett.

Orbán Viktor ebben a csatában is élen jár, és az idő ebben is igazolni fogja politikája helyességét – jelentette ki. Az elmúlt bő egy évtizedben a Fidesz az összes lényeges kérdésben a helyes utat választotta. De semmi sem végleges, a politikában semmit sem adnak harc nélkül – emlékeztetett. Ezért a határon túli magyar nemzeti közösségek érdekében azt kérte: „győzzetek”. Úgy fogalmazott:

„ahogy ismerem az erdélyi magyarokat, rajtunk biztos nem fog múlni”.

Meszéna Balázs: a kongresszus érvényes

Meszéna Balázs, a mandátumvizsgáló, ügyrendi és összeférhetetlenségi bizottság tagja bejelentette:

az összes kongresszusi küldött száma 1475, a kongresszus érvényes, mivel az összes küldött több mint fele megjelent.

A küldöttek levezető elnöknek megválasztották Koncz Zsófiát és Zsigó Róbertet

Ezt követően az ülés napirendjéről szavazott a kongresszus, majd szavazatszámláló bizottságot választottak – számolt be az MTI.

Kapcsolódó

 

Uhh főni...az elmúlt hónapok csatározásainak nyomai nagyon kiültek az arcodra! - kommentálta Orbán kongresszus-ráhangolóját egy követő

One thought on “Uhh főni…az elmúlt hónapok csatározásainak nyomai nagyon kiültek az arcodra! – kommentálta Orbán kongresszus-ráhangolóját egy követő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük