Orbán-látomás: 1,8 millió ember leül a konyhában az asszonnyal, vagy az emberrel, vagy a gyerekkel, maguk elé húzzák a kormány kérdőívét….

Orbán Viktor újra mert nagyot “látomásni”, azt vizionálta, ahogy a munkából fáradtan hazaeső szülők hónuk alá kapva az utódokat a hokedlin böngészték a kormány konzultációs kérdőívét. Tették ezt persze kizárólag a jó magyar háztartásokban, hiszen a többiek……, arra nem is érdemes az Orbán-szót vesztegetni!

66 óra után előkerülve újra a régi….

Álig felfegyverkezve várjuk a koronavírus-járvány második hullámát

– fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. Mondjuk arról nem beszélt, hogy az “áligfegyver” része-e a maszk, vagy sem, de ahogy látható, a fő-közszolgák nem kultiválják a viselését.

1,7-1,8 millió ember küldte vissza a konzultációs kérdőívet.

“1,8 millió ember leül a konyhában az asszonnyal, vagy az emberrel, vagy a gyerekkel, maguk elé húzzák a kormány kérdőívét, és nem elküldik a fenébe, hanem azt mondják, nézzük, mégis miről van szó”

– fogalmazott a miniszterelnök hozzáfűzve:

ez nagy erőt ad az országnak és a kormánynak is.

“Minden idők második legnépszerűbb konzultációja volt a mostani….”

Halász Jánostól való a fenti megállapítás -különös tekintettel a “minden idők”-re- ami azt jelzi, hogy a magyarok fontosnak tartják elmondani véleményüket az életüket és az ország jövőjét meghatározó kérdésekben. Pedig a baloldali pártok mindegyike próbálta ellehetetleníteni, hogy az emberek véleményt mondjanak:

Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumosok, az LMP-sek, a jobbikosok mind próbálták lebeszélni az embereket arról, hogy részt vegyenek a konzultációban

– mondta a frakciószóvivő, hozzátéve:

olyan “aljas és gátlástalan módszereket” is bevetettek, hogy begyűjtötték, széttépték, és még a postaládából is kilopkodták a kérdőíveket.

Szavai szerint a baloldal ezúttal sem akarta, hogy hallatsszon a magyar emberek véleménye

a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a bevándorlásról, Magyarország gazdasági szuverenitásáról és a “második Soros-tervről”. Azért nem akarja – folytatta -,

mert ők soha nem a magyar emberek akaratát, hanem “idegen hatalmak megrendelését teljesítik”.

Amennyiben a témában új hírhez jutunk, azonnal megosztjuk olvasóinkkal, addig is egyéb érdekességekért kövessék “Kerítésen innen” rovatunkat!

Egy hozzászólás itt: “Orbán-látomás: 1,8 millió ember leül a konyhában az asszonnyal, vagy az emberrel, vagy a gyerekkel, maguk elé húzzák a kormány kérdőívét….

  • 2020.09.05 - 08:48
    Közvetlen hivatkozás

    Inkabb nem irom le, mit gondolok. Hat maradhatott volna tovabb Grazban – ez a 66 ora mar nem eleg egy tunningra

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük