Orbán megsegítette az övéit, mindegyikükkel egyen-kávézott és egyen-fotózkodott a Karmelitában

Orbán Viktor gondos atyuska, elintézte, hogy legyen mit mutogatnia az önkormányzati választáson Fidesz színben, vagy támogatással induló vidéki jelölteknek. Egyen-kávé, egyen-zászló előtti fotó, mi kell még?

A nem a kreativitásáért tartott kommunikátorok….

Ezt sikerült kiagyalni. Ezzel nem lehet hibázni: jelölt, pártelnök, zászló. A büszke meghívottak azonnal ki is posztolták a hihetetlen megtiszteltetés bizonyítékát, had lássa a népük, mekkora király a választottjuk.

Hajdú-Bihar megye kisvárosainak polgármesterjelöltjei látogatják Orbán Viktort – írta a Magyar Hang. A Karmelita kolostor vendégeiben közös, hogy újonnan induló fideszesek, vagy függetlenek, akik Fidesz-támogatással próbálkoznak a választáson.

A miniszterelnök fogadta

  • Czeglédi Gyula hajdúszoboszlói jelöltet, aki korábban még MSZP-s helyi képviselő is volt,

“Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy kérésemre fogadott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Karmelita kolostorban lévő hivatalában. Miniszterelnök úr kérdezett városunk közéletének alakulásáról és kíváncsi volt arra is, hogy milyen elképzeléseim vannak a város vezetéséről. Méltatta Hajdúszoboszló eddigi turisztikai fejlődését. Megválasztásom esetén a kormány segítő támogatását és együttműködési készségét fejezte ki.”

    • Vadász Ferencet, a püspökladányi jelöltet, akit az ottani Fidesz nem akart támogatni,

“Egy személyes megbeszélés alkalmával Püspökladány jelenlegi helyzetéről is tudtunk szót váltani Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral, aki biztosított a támogatásáról, hiszen tudja, hogy elsődleges célunk Városunk fejlődésének előmozdítása. Kérem, Önök is támogassák a FIDESZ-KDNP jelöltjeit! Velünk Püspökladány többre képes!”

    • és Koroknai Imre balmazújvárosi alpolgármestert.

“Megtiszteltés volt Magyarország miniszterelnökével találkozni a Karmelita kolostorban! Miniszterelnök úr biztosított támogatásáról; megerősített abban, hogy az összefogást, az értékelvűséget és a versenyképességet ajánljuk a balmazújvárosiaknak. A Fidesz-KDNP célja a fejlődő Balmazújváros – ezért dolgozunk, ebben a törekvésünkben számíthatunk a magyar kormányra.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük