Orbán Viktor beszédírójának és magának a miniszterelnöknek szombaton tényleg elgurult az a bizonyos gyógyszere. Mázli, hogy remélhetőleg csak kerítésen belül olvassák, hallgatják a kinyilatkoztatást, ami így is ciki, de legalább köztünk marad.

„Magyarország a hegyen épült város…”

A magyarok küldetése, hogy megmutassák a világnak, milyen a keresztény szabadság eszményére épített élet

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton az Országházban, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XII. kongresszusán.

- Hirdetés -

a hivatását vesztett liberális demokráciákkal szemben Közép-Európában ma a kereszténységből fakadó kulturális és civilizációs életerő nyilvánul meg.

Liberálisok, pfujjjj!

A keresztény szabadságot fenyegető, Európa keresztény kultúráját feladni akaró liberálisok támadásait Közép-Európában eddig sikeresen elhárították, és a keresztény szabadságot kívülről fenyegető veszedelmet, a migrációt is sikerült itt megfékezni

– hangsúlyozta Orbán Viktor.

És a teljes őrület….

„Ne féljünk kimondani, hiszen már mindenki látja: Magyarország a hegyen épült város, és köztudott, hogy azt nem lehet elrejteni. Nőjünk fel ehhez a küldetéshez, teremtsük meg magunknak és mutassuk meg a világnak, milyen is az igazi, mély és magasabb rendű élet, amelyet a keresztény szabadság eszményére építettünk”

– mondta.

1 hozzászólás

  1. Hat ennek vegkepp elmentek otthonrol…. Es ez a kiralyi tobbes, amit mindenhol hasznal, amikor a “nepehez” (en inkabb azt hasznalnam, hogy a “seggnyaloihoz” ) szol – ez nalam kiveri a biztositekot. “Merjuk kimondani….”, “nojunk fel ehhez a kuldeteshez…”. ” epitsuk fel…” , mikozben nem veszi eszre, hogy a me’g gondolkodo emberek, magyarok mar regen kihatraltak mogule, mar csak a teljesen megvezetett, 50-es IQ-ju birkaihoz intezi a “hegyi beszedeit”…:( Mar eppen idoszeru lenne egy ujabb graz-i kezeles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét