Orbán Viktor kamu-hírügynökséget alapított az Egyesült Királyságban

Na jó, csak „közvetve Orbán, ”, Habony Árpád révén. De az olyan, mintha Mészáros Lőrinc alapította volna… Gondolom, az EP-választásokra sandítva hozták létre – mivel feladata kamuhírek nemzetközi elhintése, komoly kereslet aligha lesz „hírei” iránt. Szerintem az EP-választások után nem sokkal meg is fog szűnni. Hiányát aligha fogják észrevenni, ahogy „működését” se nagyon.

Gondolom megfizetik őket rendesen

Fölvetődik a kérdés, vajon kik „dolgoznak” ott… De a válasz már olvasható: a „kormánymédia árvái”. Gondolom, megfizetik őket rendesen – elvégre ilyen „munkát” nem szokás ingyen, lelkesedésből elvállalni.

A Fidesz terrormédiája persze rögtön ráharapott – kezdettől úgy közlik a „híreit”, olyan „komolyan véve”, mintha a Reuters anyagait adnák tovább… Maga az elnevezés is megtévesztő, vagy talán bizonyos reményeket kifejező: esetleg lesznek társak a V4 országaiból. Hiszen akadnak Orbán-, Habony-félék Szlovákiában, Lengyelországban is, még ha uralmuk messze nem olyan korlátlan, mint szegény hazánkban.

Az új „hírügynökség” feladata az Orbán-politika népszerűsítése idegen, főleg angol nyelvi környezetben. Sok sikert hozzá…

Bizonyára sokan kapnak azon a „híren”, hogy Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros között …  Legalábbis az origo meg a prostisrácok stb. lehozták. És az egész fideszes propagandagépezet büszke lehet arra, hogy a szöveget közölte a vadhajtások.hu! Nyilván maga Toroczkai is hivatkozni fog rá, vagy már meg is tette… Az információ abszolút megbízhatóságát pedig a TV2 „bizonyítja”…

Magában az anyagban ugyan semmi terhelő sincs, sőt, de azt úgy adják elő, mint Soros és az Európai Néppárt világfölforgató összeesküvését. Egyébként a terrormédia gyakori fogása ez, hiszen tudják: híveiknek elegendő Soros nevét olvasniuk, s már mondják is: megint azok a mocskos zsidók. Ahogy korábban elegendő volt Konrád, Heller, Kertész és mások nevét olvasni a Fidesz médiájában.

Közben persze megy a „zéró tolerancia”, dübörögve…

A „hírt” „igazoló” dokumentumot különben az Európa Parlament folyosóján találták – ürgebőrbe kötve, természetesen.

A V4NA föladata tehát nyilván a sorosozó zsidózás nemzetközi színtéren való folytatása – persze úgy, hogy az időnként fölvetődő vádat („hiszen ez antiszemita uszítás”) magabiztosan vagy legalábbis pofátlanul visszautasíthassák. Azt mindenesetre láthatjuk, hogy a sorosozáshoz nincs föltétlenül szükség nemzeti konzultációkra, népszavazásokra, goebbelsi plakátkampányokra: mehet az anélkül is – igaz, csendesebben…

V4

Junckert is lehet még mószerolni: hiszen igaz, hogy néppárti, de valójában libsi-komcsi-sorosista ügynök, és állítólag alkoholista… Hogy a választáson nem indul, mellékes: attól még a fölhergelt emberek gyűlölködése célpontjának megfelel.

Vannak még az orbáni-szijjártói „politikát” támogatón emlegető más fontos anyagok…

Mindez azt bizonyítja, hogy Orbánék nem riadnak vissza attól sem, hogy ilyen eszközökkel is terjesszék ocsmány propagandájukat. És azt is bizonyítja – amit persze tudtunk –, hogy nincs olyan szar, mocskos munka, amelynek elvégzésére ne lennének jelentkezők, jó pénzért. Közpénzért, alighanem.

Hadd lássa még jobban ország-világ, milyen aljas uralom van Orbániában.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük