Orbán Viktor legsunyibb bejegyzése - Semmi szégyenérzet! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Viktor legsunyibb bejegyzése – Semmi szégyenérzet!

Miközben a kormány propaganda az “oltásellenes baloldal” tematikáján pörög, Magyarország miniszterelnöke kiteszi közösségi oldalára a legsunyibb, vakcina ajánlást egy olyan szöveggel, amiből csöpög a gonosz megosztási szándék.

Hirdetés

“Itt élek én”

Orbánékat továbbra sem érdekli, hogy a világon kevéssé engedélyezettek az úgynevezett keleti vakcinák, és ahol mégis, akárcsak a WHO a Sinopharm-ot, ott is csak “vészhelyzeti” jelölés mellett. Arról most ne is beszéljünk, hogy hála istennek mostanság már szakmányba érkeznek a bevizsgált nyugati vakcinák.

Márpedig ha fenti állítás igaz, márpedig az, hiszen mi mást bizonyítana az oltásra jelentkezés feltételeinek liberalizálása, akkor végképp nem érthető, mire reklámozza még mindig Orbán Viktor a keleti vakcinákat, mert, hogy reklámozza, azt bizonyítja ez a bejegyzése is:

“Kormányülés folyamatban. A létszám teljes. 15 fő. Sinopharm: 8 Szputnyik: 4 Pfizer: 3. Az átoltottság 100% “

Hova vezet ez a teljesen felesleges pökhendi magatartás, ami még akkor is a saját igazát hajszolja, amikor az élet már hajlamosnak látszik túllépni az ügyön. Na ja, ez esetben ott még nem tartunk, hiszen csak most derül ki, milyen hátrányok érhetik azokat a magyar utazni vágyókat, akiket nem eurokonform vakcinával oltottak be. Arról pedig semmilyen vizsgálati adat nem szól, hogy a Sinopharmmal beoltottak vírusvédelme mekkora és meddig tart.

Mindenesetre nem árt tudni, hogy a kormánynak azért van három, esetenként gondolkodó tagja, még akkor is, ha a számok bizonysága szerint súlyos kisebbségbe szorultak is.

Évi tapló

 

legsunyibb

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor legsunyibb bejegyzése – Semmi szégyenérzet!

  • 2021.06.02 - 13:27
    Közvetlen hivatkozás

    Azt hiszi ö az isten és mindenek felett, pedig csak egy zsiros undoritó elmebeteg putris muzsikus…de még ahhoz is hülye

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.