Orbáni k(l)áni kula - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbáni k(l)áni kula

Van annak valami diszkrét bája, hogy a pálinkaforradalmas hatalom azt szürcsöli, hogy Gyurcsány hol volt, hol nem volt részeg. Sorra dőlnek a melegrekordok, a cöfre is forr a lakájokban, és Orbán Viktor is meglelte az elveszett sajtószabadságot, tehát ne csodálkozzon senki semmin.

Hirdetés

Holnap megírhatja a sajtó akár azt is,

hogy Gyurcsány tépőzáras ördögpatában szokott dülöngélni, és együtt huhog a baglyokkal, akik valójában sorosgyuribácsik.

Ilyen a miországunk. Terhelt. Épp a minap megnéztem Alfonzó egyik híres jelenetét, amelyben bemegy a talponállóba. Körülötte mindenki iszik. Fogy a bor, a pálesz, és a sör habja is cuppan a bajszokon.
Alfonzó kér egy málnaszörpöt, amit a kocsma kigyúrt menő manója laza mozdulattal elvesz tőle, és gúnyosan megissza, majd beletölti a saját sörét Alfonzó kalapjába. Alfozó ezek után távozik. Amint kilép a kocsma ajtaján, kiönti a kalapjából a sört, és a nedves fejfedőt elegánsan a fejére illeszti. A kamera követi a távozó Alfonzót, akinek a hátából kilóg egy hatalmas kés, de nyugodt léptekkel megy tovább.

Valahogy ez a jelenet jut eszembe a jelenünkről. Ez a nagy kulaság a kánikulában. Óvatosan a málnaszörppel is…

Háttér….

Önt nem háborítja fel, hogy a pénzéből el- és kitartott sajtómunkások százai -feltehetően vezetői utasításra- teljesen ostobának nézik, naponta olyan silányan összevágott-kiragadott videókkal bombázzák, amikért eleve tudják, hogy pervesztesen fizetniük -mármint Önnek kell fizetnie- kell a bíráság által megítélt hazugságdíjat? 

A csütörtöki termés  Orbánisztánból

Magyar Nemzet cikke címében azt állítja:

Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

“Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt – olvasható a Ripost online portálon.”

És a videó, no meg Deák Dániel riposztja:

“A DK vezetője egy minapi gyöngyösi kampányeseményen többször is nehezen ejtette ki a szavakat, egyszer pedig annyira elvesztette az egyensúlyát, hogy majdnem betörte a mögötte lévő kirakatot

Többen mindezt látva, illetve a korábbi hasonló jelenetek ismeretében (kígyóg kígyóznak stb.) úgy vélték, hogy Gyurcsány Ferenc részegen tartotta meg a kampányrendezvényét. Gyurcsány Ferenc egy Facebook posztban ma reagált a dologra. Tagadta, hogy ittas lett volna és fenyegetésként azt üzenete az őt lerészegezőkre: “A gatyátokat is leperelem rólatok”.

Volt egy hasonló politikus, Jean-Claude Juncker

Róla is rengeteg felvétel terjengett az interneten, ami alapján a közvéleménynek az volt a benyomása, hogy alkoholproblémái vannak. Volt, amikor támasztani kellett, mert annyira nem volt magánál, de rendszeresen furcsán viselkedett (…) Ő azt a kifogást találta ki, hogy isiásza van, de ezt nagyon kevesen hitték el neki. Gyurcsány Ferenc még csak kifogást sem keres a furcsa viselkedéseire, ő egyszerűen tagadja azt, amit sokan gondolnak.

Felteszem a kérdést, hogy az őszödi beszéd után 15 évvel, amelyben saját maga ismerte el, hogy egy egész országnak hazudott, most vajon igazat mond?!

Egy kommentelő…

“A valóság pedig a kormánymédia állításaival szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc autóval érkezett a gyöngyösi fórumra, melyet ő vezetett. Innen tovább a következő programra is ő vezette az autót. Igaz, hogy a rendezvényen volt rendőri biztosítás, ám ha igazak a fideszes hírek, itt

annyi rendőr volt mint égen a csillag (ez sem igaz) mégse vette egyik sem észre hogy részeg?

Na ne… Egyebek iránt az első sorból hallgattam a beszélgetést, szelfit is készítettem és mivel kb 5 méterről érzem ha valaki ivott, amit nem szeretek és zavar,

biztosan állíthatom, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogyasztott ezen fórum előtt alkoholt.

Ahogyan azt is biztosan állíthatom, mivel saját magam láttam, hogy

a fotózkodás során az oda váró, sorakozó emberek az itt, a hangfal mellett látható üres flakont véletlenül odarúgták a kirakat elé, hátra lépve erre lépett rá, ezért dőlt neki kissé a kirakatnak!

Ugyanezt látta Éva Szabóné Farók is, a videón a “megbillenéskor” pedig épp István Oláh barátunkkal fényképezkedtek, ő is tanusíthatja, nem ivott itt senki hacsak nem ásványvizet! Nagyon helyes, hogy Ferenc Gyurcsány feljelenti ezeket a szennylapokat, mert alaptalan rágalom minden amit összehortak!

Bizonyítsák a bíróság előtt az állításaikat! Mi, akik ott voltunk és láttuk, tapasztaltuk mi történik állunk rendelkezésre tanuként az eljárásban!”

 

orbán

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbáni k(l)áni kula

  • 2021.07.10 - 00:40
    Közvetlen hivatkozás

    orban eddig mindenkirol minden hazugsagot kovetkezmenyek nelkul allithatott – senki nem vagta pofan ezert, es senki nem inditott eljarast ellene – hiszen ki merne vele kikezdeni? De most megint rossz emberbe kotott bele: aki nyilvanvalo hazugsagert, becsuletsertesert felelossegre fogja vonni orbant meg a propagandista seggnyaloit. Hat, vitya, most erosen a te farkaddal verik a csollanyt, de majd eszreveszed ezt te magad is. Tenyleg, mikor is fogsz kiallni szemtol szembe GYurcsannyal , ismet? Regen mosta fel veled a padlot, – vagyik megint egy kis hazimunkara!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.