Gyurcsány: micsoda rohadék dolog ez!? Hazug gazemberek vagytok, és ekként fogjátok végezni. Én meg eszerint fogok veletek szemben eljárni! - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyurcsány: micsoda rohadék dolog ez!? Hazug gazemberek vagytok, és ekként fogjátok végezni. Én meg eszerint fogok veletek szemben eljárni!

Önt nem háborítja fel, hogy a pénzéből el- és kitartott sajtómunkások százai -feltehetően vezetői utasításra- teljesen ostobának nézik, naponta olyan silányan összevágott-kiragadott videókkal bombázzák, amikért eleve tudják, hogy pervesztesen fizetniük -mármint Önnek kell fizetnie- kell a bíráság által megítélt hazugságdíjat? 

Hirdetés

A csütörtöki termés…

A Magyar Nemzet cikke címében azt állítja:

Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

“Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt – olvasható a Ripost online portálon.”

És a videó, no meg Deák Dániel riposztja:

“A DK vezetője egy minapi gyöngyösi kampányeseményen többször is nehezen ejtette ki a szavakat, egyszer pedig annyira elvesztette az egyensúlyát, hogy majdnem betörte a mögötte lévő kirakatot

Többen mindezt látva, illetve a korábbi hasonló jelenetek ismeretében (kígyóg kígyóznak stb.) úgy vélték, hogy Gyurcsány Ferenc részegen tartotta meg a kampányrendezvényét. Gyurcsány Ferenc egy Facebook posztban ma reagált a dologra. Tagadta, hogy ittas lett volna és fenyegetésként azt üzenete az őt lerészegezőkre: “A gatyátokat is leperelem rólatok”.

Volt egy hasonló politikus, Jean-Claude Juncker

Róla is rengeteg felvétel terjengett az interneten, ami alapján a közvéleménynek az volt a benyomása, hogy alkoholproblémái vannak. Volt, amikor támasztani kellett, mert annyira nem volt magánál, de rendszeresen furcsán viselkedett (…) Ő azt a kifogást találta ki, hogy isiásza van, de ezt nagyon kevesen hitték el neki. Gyurcsány Ferenc még csak kifogást sem keres a furcsa viselkedéseire, ő egyszerűen tagadja azt, amit sokan gondolnak.

Felteszem a kérdést, hogy az őszödi beszéd után 15 évvel, amelyben saját maga ismerte el, hogy egy egész országnak hazudott, most vajon igazat mond?!

Gyurcsány Ferenc válasza

“Forgatás közben (a képen) tudtam meg, hogy új szakaszba lépett a gyurcsányozás. Mondhatnám, hogy mindenki menjen a pokolba, aki azt állítja, hogy részegen tartok utca fórumokat és vezetek több száz kilométert, de ez nem elég.

Bíróság elé is fogom idézni őket. Micsoda rohadék dolog ez!?

Miközben se híre se hamva a rendezvényeknek és fényképeknek, amelyeken Orbán Viktor van emberekkel, nekem minden lépésemet kormánypárti médiaszajhák kísérik. Minden szereplésemet, mozzanatomat felveszik. Mindenhova én vezetek. Mindenhol rendőrök vesznek körül. Mindenhol mosolyogva fényképezkedünk. Ugye világos?

És kivágnak 3 másodpercet egy szereplésről, ahol szelfizés közben megbillenünk, és telekiabálják a sajtót, hogy Gyurcsány hullarészegen járja az országot.

Meg azt…

Ez már minden határon túlmegy!

Lehet még ezer módon gyurcsányozni. De ez nem segít már rajtatok. Hazug gazemberek vagytok, és ekként fogjátok végezni. Én meg eszerint fogok veletek szemben eljárni. A gatyátokat is leperelem rólatok.”

Kapcsolódó

gyurcsány

Hirdetés
átver

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.