Hazánkban 2010 után egy gátlástalan, zsákmányszerzésre szerveződött, kollégiumi macsó társaság szerzett politikai hatalmat, kétharmados támogatottsággal. Az elmúlt, több mint nyolc évben törvényesítve folyt az ország szétlopása.

A Fidesz közelében levők csak azt nem teszik saját zsebbe, amit nem akarnak

Virágzik a korrupció, rövid idő alatt – magyar mércével–óriási vagyonok jöttek létre. A hatalom birtokosai cinikusan a szemünkbe röhögnek, tudják védettséget élveznek.

- Hirdetés -

“Most perc-emberkék dáridója tart, De építésre készen a kövünk, Nagyot végezni mégis mi jövünk. Nagyot és szépet, emberit s magyart.”/ Ady Endre: A perc-emberkék után /

Mindezt nemzeti mázba burkolják hisz’ ami nemzeti az csak jó lehet. Maguk alá gyűrték az országot, minden fontos vezetői posztot a saját klienseik töltenek be, hosszú évekre bebetonozva. Cserébe sem többet, sem kevesebbet nem várnak senkitől, mint feltétlen hűséget az “örökös ” miniszterelnökkel szemben, aki hűbérúrként, élet és halál joga.

Még pallosjoga nincs, de az sem elképzelhetetlen. Körülötte percemberkék tolakodnak a koncért, a főnök kegyéért. A kedves vezetőt nem érdeklik a körülötte lebzselők urizáló, dzsentri életmódja, életvitele, számára egy a fontos: hasznosak legyenek. Akik a körön belül vannak és gondolkodás nélkül teljesítik amit az egykori felcsúti focista elvár tőlük, törvények felett állnak.

Az ország mai hatalmasságainak többsége nem az eszéről, a saját gondolatairól híres

Szégyen Magyarországra, hogy a hatalom közelében levők zömének az IQ-ja, jóval száz alatti lehet. Szegény az az ország, ahol a volt rezsibiztos, a szórványmagyarságot kereső egykori városvezető, netán a kiflit szerető hölgy, vagy a nagyon keresztény szövetséges pártvezető oszthatja az észt. Hűséges pártkatonák teszik a dolgukat, felolvassák amit megírtak a számukra, de akkor már izzadnak, ha olyan kérdésre kellene válaszolniuk, amelyre nincs sor vezetőjük. Gátlásaik nincsenek, amit elébük raknak, gondolkodás nélkül, sajátjukként adják elő. Nem véletlen, hogy a Fidesz számára nincs értéke a tudásnak, hisz a gondolkodó ember veszélyes lehet az „örök” időkre berendezkedett uralkodó párt hatalmára.

Németh Szilárd melegen ajánlja: honvédelmi tábor 12 éves kortól – nem lehet elég korán kezdeni!

Az országot kezében – és zsebében – tartó elit úgy tesz,

mintha az lenne a valóság amiben ők, illetve a vazallusaik élnek, dőzsölnek. Két kézzel osztogatják a közpénzt, kegyként, mintha a sajátjuk lenne. Milliárdokat szórnak ki stadionok építésére, luxusberuházásokra. A Várba költözés költségeit 30 évre titkosítanák, milliárdokkal tömik meg az uralkodó párthoz közelálló, abból élő csókosok pénztárcáját. A nemzet gázszerelője–azt mégsem írhatom, hogy a “nemzeti stróman” — óránként úgy 18 millió forintot keres. / Még ezeket a sorokat pötyögtetem, valószínűleg több pénz került a zsebébe, mint amit jómagam több év alatt megkereshetek./ Kifizetődő Orbán Magyarországán felcsúti gázszerelőnek lenni.

A Fidesz aljas módszereinek nincs határa. A kormánypárt hadjárata szinte biztosan kitart az önkormányzati választásokig. A Soros-kártya, a migránsok, “gonosz” Brüsszel uralják a párt által kézivezérelt – közpénz milliárdokból fenntartott – médiát a következő hónapokban. Ne legyenek kétségeink: az igazi mocsok, még előttünk van.

A magát plebejusnak és kereszténynek mondó kormány, nem a népet szolgája,

s nincs tekintettel Jézus tanításaira sem. Hazug, cinikus, álszent világot hoztak létre, ahol csak alattvalókra van szükség. Napjainkban hazánk a közmunkások és a népkonyhák országa lett! Erre olyan büszke a mai hatalom? Így működnek a magyar reformok? A fügefalevél alig takarja el, hogy bizony a király a valóságban meztelen.

Csepp a tengerben – ételosztás Debrecenben

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét