Sorting by

×

Párkereső horoszkóp! Ezek az igazán egymásnak teremtett csillagjegypárok – Soha nem csalják meg egymás!

Az alábbiakban olyan csillagjegypárosokat mutatunk, akik  örökre hűségesek lesznek egymáshoz. Lehet, hogy nem hiszel a lelki társ létezésében, de, ha egyszer rátalálsz, egészen biztosan te is meg fogod érezni, hogy valóban Ő az, akit neked szántak. Érezni fogod, hogy testestől-lelkestől összetartoztok, és soha el nem hagyjátok egymást, legalábbis a horoszkóp szerint.

Kos és Halak

A Halaknak szüksége van valakire, aki stabilitást, és biztonságot nyújt számára, a Kos pedig egy olyan személyre vágyik, aki az élet hétköznapi, de szép dolgaira emlékezteti őt. Vitathatatlan kémia van kettőjük között, az biztos. Ez a szerelem örökké tartani fog-ígéri a horoszkóp.

Oroszlán és Mérleg

Az oroszlán imádja a társadalmi életet, azt, ha ráfigyelnek, és szereplési vágyát is kielégítheti. A Mérleg kecses, figyelmes, és barátságos. Ők ketten tökéletes párt alkotnak, nagyon sok közös dolog van bennük, és az érdeklődési körük is megegyezik. Az Oroszlán imádja, hogy egy olyan személy van mellette, aki rajong érte, a Mérleg pedig biztonságban, és kiegyensúlyozottan érzi magát az Oroszlán mellett.

Szűz és Vízöntő

A Szűz nagyon figyelmes, és szorgalmas. A Vízöntő pedig progresszív, és eredeti. Ezért ők ketten igazán inspiráló hatással vannak egymásra. Együtt nagyon sok dokumentumfilmet néznek, zenét hallgatnak, de beszélgetni is imádnak, hiszen sok közös témájuk van. Ismerik egymás igényeit, szokásait, soha nem unatkoznak egymás mellett.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.