Kerítésen innenKiemelt hírek

Egyetemista Fidesz-trollok, avagy Orbán szelleme Pécsett járt

fidesz-ellenzek

Két idősebb pécsi úr és pár, maguk megfogalmazásában politika iránt rendkívül érdeklődő konzervatív egyetemista gyomra nem vette be, hogy Simon Wintermans a facebookos profilképén szovjet tiszti egyenruhában látható. 

Nem véletlen…

A pécsi holland közgazdász-művészettörténész a Szabad Pécsnek azt mondta, hogy egy éppen 30 évvel ezelőtti fotót vett elő a régi emlékei közül, nagyon sajnálatos okkal.

Igen, valóban nem véletlen, hogy ezt a fotót választottam április 9-én az új Facebook-profilképemnek, ugyanis azt kívántam jelezni, hogy szerintem nagyon, nagyon rossz úton halad az ország, az időben visszafelé, akkorra, vagy még jóval korábbra, mint amikor ez a fotó készült, egyébként az egykori Szovjetunió területén.

Hozzátette:

„Éppen hogy a demokráciát féltő emberként, európai felvilágosult, kereszténydemokrata családból származó emberként posztoltam ki ezt a fotót – figyelmeztetésül. De azért is, mert ez a fénykép nekem személyesen jó élményt is jelent az ifjúságomból”

Pártkatona az egyetemről

Vezér Tamás politológiát hallgató diák, aki az

“egyetemisták egy csoportja”

szószólójaként mutatkozott be, papírjából akadozva felolvasta, hogy skandalumnak tartja és a nemzeti magyar közélethez méltatlannak véli, bocsánatkérésre “ítélné” Simon Wintermanst, a facebookos profilképén szovjet tiszti egyenruhában látható holland származású magyar állampolgárt.

Mint emlékezetes, ő szervezte Pécsett május 8-án a kormánnyal nem szimpatizálók tüntetését:

https://www.facebook.com/simon.wintermans/posts/1917718191595798

Orbán megmondta… visszavág

Március 15-i Orbán-beszédben a főhős pacekba mondta, hogy ha újra alkalma lesz uralkodni, magára vessen, aki keresztbe tett neki

Emlékeztetőül:

Kijózanodás napja – Tüntetés Pécsett egy nyugat európai “migráns” szervezésében

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(forrás: szabadpecs.hu)

About Author

Szólj hozzá!