Sorting by

×

Puzsér hajlandó vitázni Berkivel, de gázsit ő is kér!

A hétfőn zárult főpolgármesteri jelölések leadása után kiderült, hogy Karácsony-Tarlós-Puzsér-Berki négyes aspirálhat a tisztségre. Berki Krisztián „csapata” – Hajdú Péter – kitalálta, hogy jól mutatna egy Puzsér-Berki vita a Hír TV-ben, ezért megkeresték a Sétáló Budapest atyját.

3 milusért mehet…

Puzsér Róbert közösségi oldalán válaszolt az invitálásra:

„Megkeresett a HirTV propagandistája, Szarvas Szilveszter, hogy kiállok-e a műsorukban vitázni a tükörsimára vasalt heréjű Berki Krisztiánnal. Válaszom az alábbiakban olvasható.

A Berki Krisztiánra leadott ajánlások Kubatov Gábor listájától bűzlenek, nem hiszem, hogy törvényes eszközökkel gyűjtötte össze azokat. Remélem, az általunk kezdeményezett rendőrségi vizsgálat hamarosan kezdetét veszi, bár az sem lepne meg, ha Polt Péter és a nemzeti együttműködés rendszere ezt is elszabotálná.

Csakhogy a fenti feltételezés bármilyen valószínű is, jelenleg akkor is csak gyanú.

Nem zárhatom ki, hogy Berki Krisztián valóban ötezer budapesti állampolgár bizalmát élvezi, így akárcsak Tarlós Istvánnal és Karácsony Gergellyel, vele is készen kell állnom a vitára, mert ez a demokratikus minimum: egy kampánynak igenis a vitáról kell szólnia.

 

Világos ugyanakkor, hogy Berki Krisztián producere, Hajdú Péter egy valóságshow népszerűsítésére használja a főpolgármesteri kampányt, abból igénytelen trash-műsort, nézettséget és bevételt gyárt. Nyilvánvaló, hogy ezért a vitáért gázsi jár, úgyhogy piaci áron hárommillió forintot kérek, amit jótékony célra ajánlok fel. Nekem mindegy, hogy ezt az összeget a HírTV vagy maga Hajdú Péter fizeti-e ki – ismerve e szereplők politikai kötődését, úgy hiszem, nekik is.”

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.