Előkészítő ülést tartott a három rákóczifalvai ember meggyilkolásával vádolt férfi ügyében kedden a Szolnoki Törvényszék, a tárgyalás jövő márciusban folytatódik.

A vádlott hallgat

A törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a vádlott – egy 27 éves férfi – az előkészítő ülésen nem tett vallomást, nem ismerte be a bűnösségét. Csak észrevételt tett, amelyben azt állította, hogy korábban kényszer hatására ismerte be a vádban foglalt bűncselekményeket.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2019. július 4-én aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés és kifosztás miatt emelt vádat a férfival szemben.
A vád szerint a fiatalember egyik áldozatát 2017-ben ölte meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákóczifalván, 2018-ban pedig további két férfival végzett.
A megyei főügyészség korábbi tájékoztatása szerint mindhárom áldozatát saját házukban, puszta kézzel gyilkolta meg.
2017. december 23-án, italozás közben a sértett szidni kezdte a vádlott édesanyját, emiatt a férfi agyonverte.
A vádlott 2018. február 19-én a kertszomszédjait ölte meg. A sértetteknek nem tetszett, hogy a vádlott hívatlanul jelent meg otthonukban, ezért távozásra szólították fel, miközben szidalmazták őt és édesanyját. A vádlott emiatt rájuk támadt, mellkasukat megtaposta, és tovább bántalmazta őket. Sérüléseikbe mindketten belehaltak.
Jövő év március 3-án és 10-én folytatódik a tárgyalás.

- Hirdetés -

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét