Rendkívüli! Nem kap hosszabbítást a Klubrádió!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a Klubrádió most lejáró médiaszolgáltatási jogosultsága alatt több alkalommal is megsértette a médiatörvényt, és emiatt különböző jogkövetkezményeket alkalmazott a médiaszolgáltatóval szemben.

Törvényi kizáró ok miatt nem újította meg a Klubrádió Budapest 92,9 MHz frekvenciára szóló jogosultságát a Médiatanács

A Media1 értesülései szerint emiatt úgy döntöttek, hogy

a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, a rádió kérelme a hosszabbításnak nem tesz eleget, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára.

A portál szerint a Médiatanács már meg is kezdte a pályázati eljárás előkészítését

Ha a Klubrádió tovább akar működni az FM-frekvencián, akkor ezt csak újbóli pályázattal, pályázati győzelemmel teheti meg.

A grémium egyúttal elfogadta

a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvenciapályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra, és hozzájárult ahhoz, hogy a Karc FM Média Kft. a Sopron 98,4 MHz frekvencián két hónapos haladékkal, legkésőbb december 8-án kezdje meg közösségi adását.

A Media1 szerint a mostani fejlemény azért is meglepő, mivel a Klubrádió vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta a szaklapnak, hogy nem követtek el olyan jogsértéseket, ami alapján felmerülhetne, hogy ne kapnának hosszabbítást.

Czeglédy Csaba közösségi oldalán hozzátette a hírhez:

“Azért álljon itt, kik állnak ezen szégyenteljes döntés mögött, ők adják ehhez az arcukat:
 • Elnök:dr. Karas Monika
Tagjai:
 • Budai László
 • Dr. Hankiss Ágnes
 • Meszleny László
 • Szadai Károly
Jegyezzük meg jól a neveiket!”

Hackerek

Egy hozzászólás itt: “Rendkívüli! Nem kap hosszabbítást a Klubrádió!

 • 2020.09.11 - 12:38
  Közvetlen hivatkozás

  NYÍLT FEL és MEGHÍVÁS MAGYAR-ÉRZELMŰ HONLEÁNYOKHOZ és HAZAFIAKHOZ 2020. 10. 06-án 14.00-ra a NYÍLTAN TALMUDISTA Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055.Budapest, Markó u. 25.) III. emelet 391. sz. TÁRGYALÓTERMÉBE a CION-LIBERÁLIS KÖZJEGYZŐ-MAFFIA FŐNÖKE (TÓTH ÁDÁM!!!) ELLEN indított RENDHAGYÓ PERÜNKRE!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük