Repes a szív, ahogy együtt poharazgat Orbán, Novák, Rogán és Vajna Bajorországban

Még nyáron is keményen dolgoznak a felvirágoztatásunkon vezető közszolgánk és a famulusok. Bajorországi borozgatásáról posztolt fotót a Pride-on való részvételt kerek-perec visszautasító államtitkár.

Hogy kerül oda Vajna András?

Érdemes az arcokra összpontosítani. Az ájtatosan figyelő tekintetek és a fizimiska jelzi, valami nagyon fontos dolog dőlhet el a háttérben. Ugyan Orbán kissé álmatagon figyeli, miről is beszélgetnek a többiek, de ott van neki a lezser figuráját hozó Rogánja, aki biztosan rögzíti az elhangzottakat.

Az origo így számolt be a kerti partiról:

“Orbán Viktor miniszterelnök, bajor politikusok, német újságok főszerkesztői, újságírói illetve a német ipar jeles képviselői is ott voltak azon a kerti fogadáson, amit a világhírű zenész, Leslie Mandoki rendezett Németországban. A magyar kormány részéről is egy nagyobb delegáció képviseltette magát. Ott volt többek között Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal a miniszterelnök kabinetfőnöke, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, továbbá Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke és Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is.”

A kommentekből:

“Mutassátok az utat! A fény már látszik, Isten segítse a küldetéseteket, áldását terjessze ki azokra is akik mellétek állnak.”

“Jó felkészülést a holnapi találkozóra ! Vigyázzanak Merkellel!”

“De mit keres ott a Vajna????”

Orbán Viktor, a földre szállt …..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük