Rettegünk vagy undorodunk Schmidt Máriától

Schmidt Mária – Orbán házi történésze – blogján hosszan értekezett, és kitért a a Figyelőben közölt listára, a holokausztra és – nem valószínű, hogy véletlenül – kibökte, mi a regnáló szándéka a hazai civil társadalommal.

A civileket sem támadja senki

A Terror Háza vezetője Látószög című blogján nyíltan beszélt:

“azok a magukat civilnek hazudó szervezetek, amelyeket a kormány ellenőrzés alá akar vonni, azok nem függetlenek és nem civilek, hanem Soros György által pénzelt és mozgatott politikai lobbitevékenységet végző lobbiszervezetek”.

Az Orbánt támadó bel- és külföldi sajtótermékekkel kapcsolatban így vélekedik:

Megindult tehát a harc az én vagyok a „legfontosabb ellenálló sajtótermék”, illetve a „legelszántabb ellenzéki” címért, aminek az elnyerésétől megélhetésük további biztosítását várják

Megtalálta a bizonyítékot is arra, hogy Magyarországon minden rendben van, hazugság, hogy a fékek-ellensúlyok meggyengültek, hogy megtámadták a civil társadalmat és hogy kormánybarát oligarchák kezébe adta a médiát, hiszen:

Orbánt az NVB pénzbüntetésre ítélte az óvodásokkal való szereplés módja miatt

A médiaviszonyokra is kitér Schmidt, mivel megjelenhetnek kormányellenes cikkek, ezért sajtószabadság van.

Figyelő lista

“A hivatásos rettegők körében a Figyelő egyik cikke verte ki a biztosítékot. Ebben ugyanis egy olyan lista is helyet kapott, amelyre a Soros-szervezetek munkatársai, illetve kedvezményezettjei közül kerültek fel jópáran, a teljesség igénye nélkül (…)  Mostanra emiatt mindenki, aki a ballib körökben adni akar magára, becsatlakozott a ‘listázás’ elleni tiltakozók közé. Így a Magyar Tudományos Akadémia, amelyben még ott ülnek a komcsi időszak múmiái is, illetve neveltjeik, vagy az ELTE és a Corvinus oktatói közül jó néhányan a legfélősebbek közül. Ahogy a Professzorok Batthyányi (!) Körének és az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosságának megmondói is nyilván rettegni kezdtek.”

Kár, hogy Schmidt Mária nem látja, vagy nem akarja látni, mert kellemetlen lenne a különbséget rettegés és undor között.

(forrás: hvg.hu)

Schmidt Mária, a Soros-bérenc

Schmidt Mária újra kiérdemelt 1 milliárdot!

“b@ki, meg fogjuk nyerni az első világháborút…”, de csak ha Schmidt Mária is úgy akarja!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük