Schiffer egyetlen mondattal kiütötte a Magyar Időket

“Leleplező” cikkel jelentkezett hétfőn a kormányközeli Magyar Idők. A lap az Évtizedek óta a Soros-hálózat vonzásában című cikkében azt írja, “Schiffer András is a Védegylet oszlopos tagja volt, mindamellett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa és az LMP alapító tagja. A liberális Védegylet mögött már bizonyítottan Soros György áll, aki 2006-ban a magyarországi választási kampány kezdete előtt 43,5 milliárd forintos extra adományt nyújtott az általa alapított szellemi kiképzőközpontnak, a budapesti Közép-európai Egyetemnek (CEU).”

Schiffer a Facebookon reagált a vádakra, és egyetlen mondattal zúzott be egy hatalmasat. Mint írja, bizonyára véletlenül maradhatott ki a cikkből az alábbi információ:

Igen, 1996–2008 között dolgoztam a TASZ-nak (ennyit a leleplezésről). Ennek keretében, a TASZ akkori ügyvivői testületi döntése alapján, vállaltam el pl. 2007 decemberében Orbán Viktor képviseletét is. Amióta internet van, nyilvános, hogy a TASZ Soros-támogatásokat kapott és kap. Tehát, igen, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük