Sean Penn regényt írt Trump ellen

Ez a hollywoodi színész első regénye. Sean Penn könyvéből a londoni The Guardian közölt előzetest.

“Önt csodálatos és dühös amerikaiak választották meg az Egyesült Államok elnökének. Meg oroszok is. Ön sohasem lesz valóságos! A hivatala az, de ön nem, és soha nem is lesz az! Nekünk nem impeachment (az elnök jogi eltávolítása) kell, hanem orvosi beavatkozás. Sőt ennek a nemzetnek egy gyilkosra van szüksége!” Így ír a világhírű hollywoodi színész első regényében Donald Trumpról, akit Mr. Landlord (Háziúr) néven szerepeltet.

Ez Sean Penn első regénye. Korábban kiadott egy audio regényt, de ennek csak később vállalta el a szerzőségét. A mostani regény ennek az audio műnek az új változata. A főszereplő egy bérgyilkos, aki a titkosszolgálat megbízásából végez piszkos munkákat az Egyesült Államokban és szerte a világon.

A művet elolvasta Salman Rushdie, aki sokáig rendőri védelem alatt állt, mert Irán vallási vezetői halálra ítélték istenkáromlás miatt. Salman Rushdie elismerően nyilatkozott Sean Penn első regényéről, mely elsősorban Donald Trump bírálatával foglalkozik.

Sean Penn áprilisban Európába jön, hogy népszerűsítse élete első regényét, mely az USA elnökének meglehetősen szókimondó bírálata.

Lengyel Miklós

Globoport

Kapcsolódó:

Trump már a következő elnökválasztásra készül

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük