BanánköztársaságKiemelt hírek

Így “világkiállítunk” mi !- Megnyitott a vadászati hogy is hívják…

Vadászat

Magyarországon dúl a közvéleménykutatások, szavazások időszaka, miért pont Semjén Zsolt ne interjúvolhatta volna meg a “szerencsés”, listából előugró állampolgárokat? Biztosan megtette, különben nem nyilatkoztatta volna ki ex katedra, hogy “a nemzet negyede” hobbija a vadászat!

Különös megnyitó

Nos igen, itt van, megnyílt végre, amit annyira vártunk, ha már olyan sok milliárdot, pontosan 70-et, költöttünk rá tessék, kérem lehet futni a Vadászati (nem) világkiállításra, és hogy mire a zárójel: milyen vadászati világkiállítás az, amelyiken olyan foltos vadászati nagyhatalom ,mint például Kanada nem vesz részt, sőt távol maradnak a legfontosabb afrikai szafari-nemzetek is.

Szombaton délután megnyílt a “magyar csoda”, persze amúgy sajtó-gyáva módon, hiszen a fotósokat a megnyitó alatt nem engedték dolgozni, csak később, a beszédek közben. Soha nem értem miért hiszik el a magyar politika despotái, hogy a 21. században még el lehet titkolni valamit. Ők azért biztos, ami biztos, mindent megtesznek a sajtó munkájának megnehezítése érdekében, amivel persze a médiumok jobbik részét még inkább magukra uszítják, de hol érdekli  őket ez. És igen, ez a fene nagy elbizakodott pökhendiség lesz a vesztük is, hiszen a beteges paranoiájuk és nagyzolásuk elnyomja az életmentéshez elengedhetetlen veszélyérzetet.

Megy a rongyrázás ezerrel

“Ma kezdődik a Semjén-show. Szomorú nap, mert a fideszes urizálásnak, az orbáni rongyrázásnak az ünnepnapja. Az ilyen nap pedig minden magyar ember számára tragikus nap.”

-írja közösségi oldalán Dorosz Dávid, a Párbeszéd politikusa akinek egy rövid időre tiltakozó molinót is sikerült felhelyeznie a kiállításnak helyt adó HUNGEXPO kerítésére. (Képünk)

Semjén miniszterelnök-helyettes beszédében kiemelte a teljességre törekvő programkínálatot, hiszen helyet kapott benne a tudománytól kezdve a gasztronómián és megannyi sporttevékenységen át a művészetekig minden, ami a vadászathoz kapcsolódik. Ismertetése szerint:

Magyarországon 70 ezren vadásznak, 700 ezren horgásznak, és még sok ezer sportlövő, íjász, vadászkutyás és lovas tevékenykedik országszerte. Családtagjaikkal együtt tehát a nemzet negyede tartozik ebbe a közösségbe.

Azért nem kell teljesen komolyan venni, azt amit különösen felhevült, izgalmi állapotában beszél a tényekhez máskor sem túlzottan ragaszkadó Semjén Zsolt.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

vadászat

 

About Author

Szólj hozzá!