Kerítésen innenKiemelt hírek

Siófokon zajlott az élet! Tömegverekedés (videó!) és garázdaság minden mennyiségben!

Több, mint 100-an gyepálták egymást Kerepesen

A Siófokon járőröző rendőrök a police.hu hétfői közleménye szerint péntektől vasárnapig hatszor intézkedtek garázdaság miatt, egyszer ráadásul egy tömegverekedést is meg kellett fékezniük.

A hétvége mérlege: tíz ember gyanúsítottként történő kihallgatása és öt őrizetbe vétel

“Az idegenforgalmi szezonban a város lakossága a többszörösére duzzad, megnövekedett látogatói létszám és éjszakába nyúló rendezvények jellemzik a sétányt és környékét. E hétvégén azonban nem mindenki szórakozott békésen, a rendőröknek számos garázdaság miatt kellett intézkedniük.

  • Pénteken egy feldühödött férfi rugdalta meg egy gépjármű szélvédőjét egy forgalmas gyorsétterem előtt, amely a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett.
  • Szombaton, a belvárosban egy közlekedési affér miatt késsel fenyegetőzött két férfi, ami végül verekedéssé torkollott,
  • a Petőfi sétányon pedig egy férfi és egy nő bántalmazott egy másik párt.
  • Vasárnap hajnalban a sétányon három garázdaság is történt, az egyik helyszínen az indulatokat közel negyven rendőr tudta csak megfékezni, onnan hét személyt állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra.”

A hét ember előállításával végződő esetről videót is közzé tettek:

A rendőrség az évnek ebben az időszakában alapvetően megerősített létszámmal van jelen,

és az önkormányzattal, társszervekkel, polgárőrséggel szorosan együttműködve hajtja végre feladatait, mindamellett a bűncselekmények felderítésében, a gyanúsítottak azonosításában és elfogásában kiemelt jelentősége volt a térfigyelő-kamerarendszernek.

Különösen ide illik minapi cikkünk:

..és egy másik:

…vagy ez:

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

siófok

Szólj hozzá!