Sorting by

×

“Stop ostoba petíciók” – A Nerbot újra akcióban!

A Fidesz-fő-kommunikátor nem tanul, nem felejt, nem szorong – melyik betegség leírása is kísértetiesen ez? Bizonyíték is van az előbbi megállapításra: az aktuális “Stop…” petíció online változata pont olyan, ha nem gyengébb, mint a nemzeti konzultációkat kezelők voltak. A Nerbot újra akcióban….

Emlékeznek?

Szeptemberben ezen kacagott az ország – legalábbis a fele…. – a többiek remélhetőleg elgondolkodnak!

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mail címre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért “kitöltöttem” a nemzeti konzultációt

– írja Tomanovics Gergely, aki korábban élő YouTube-közvetítésben mutatta be, milyen egyszerű meghekkelni a nemzeti konzultáció online kitöltését.

“Stop hülye petíciók!”

Tomanovics Gergely csütörtök este több élő közvetítést is elindított a Youtube-csatornáján, arról, ahogy az általa írt algoritmus tömegesen tölti ki a Fidesz STOP Gyurcsány! STOP Márki-Zay! petícióját. A végén 2300 fölött járt már a kitöltött petíciók száma.

 

Fidesz-gáz… mennyibe fájt ez nekünk?

Tomanovics szerint a Fidesz petíciós oldala

„még a nemzeti konzultációénál is trágyább: nem csap a CAPTCHA-t nem sikerült beállítani még most sem, de ez már az e-mailcím valódiságát se ellenőrzi, úgyhogy teljesen komolytalan az egész, a Fidesz által közölt kitöltésszámot is ennyire vehetjük majd komolyan – a NERbot célja, hogy erre rávilágítson”.

Forrás

Ő szólt, nem egyszer….

 

"Stop ostoba petíciók" - A Nerbot újra akcióban!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.