Rendkívüli értekezleten köszönt el a Hír Televízió stábjától szerdán délelőtt a vezérigazgató Faragó Csaba (ő Simicska Ádámot váltva, 2017 novemberétől a Magyar Nemzetet kiadó kft. igazgatója is volt), valamint Fonyó Károly, a tévé igazgatóságának elnöke.

[mnky_ads id=”10551″]

A Népszava információi szerint az értekezleten a bejelentésen és az ilyenkor szokásos köszönetnyilvánításokon túl, más nem hangzott el, így a televízió munkatársai még nem tudják, milyen változások várhatóak azután, hogy a HírTv Zrt. Simicska Lajos minden más érdekeltségével együtt Nyerges Zsolthoz került.

[mnky_ads id=”10552″]

Mint azt a Népszava korábban megírta, Faragó Csaba és Fonyó Károly – Simicska Ádámhoz hasonlóan – minden bizonnyal hamarosan az Egyesült Államokba költözik, mivel mindkettőjüknek vannak üzleti érdekeltségei az országban. Hogy a televízióval mi lesz, egyelőre nem tudni, de a munkatársak arra számítanak, szeptembertől – az új vezetés kinevezésével – komoly változások jöhetnek, elsősorban a műsorkészítés politikai orientációját illetően.

(Forrás: Népszava)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét