Szerecsenmosdatás Fidesz módra: Cser-Palkovics alkalmatlan!

Mivel a szennyvíziszapos vödör a Fideszre borult, a hazugsággyár ezerrel próbál az ügyben ködösíteni, csúsztatni, a felelősök megnevezését szőnyeg alá söpörni – tette közzé az MSZP.

A kínos igyekezet egyik mellékterméke,

hogy valószínűleg akaratlanul, de teljes joggal alkalmatlansággal vádolják Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár jelenlegi polgármesterét. Másként nem lehet értelmezni ugyanis azt, amikor azzal érvelnek, hogy a fideszes városvezetés azért nem tett semmi a 90.000 tonna horvát, szlovén szennylé importja ellen, azért nem léptek a városban leöntött bűzös szennyvíziszap behozatala ellen, azért hagyták, hogy Székesfehérvár Dél-Európa nyilvános WC-je legyen, mert nem tudtak róla!

Az MSZP szerint azonban egy városvezetőnek, egy települési polgármesternek mindenről kell tudnia, ami a közösség életét érinti, na pláne, hogy ha annak a szaga belengi a várost, és már Budapesten, sőt Brüsszelben is érezhető.

Friss levegőt a székesfehérváriaknak!

Másfél éve „A” figyelmeztető jelzéssel ellátott horvát és szlovén kamionok százai hordják a bűzös levet a városba, de a lakosságon igen ám a város vezetése ezt nem tudja? És most mindegy, hogy ez alkalmatlanság, vagy egy újabb hazugság, de egy okkal több, hogy Cser-Palkovics és csapata eltűnjön Székesfehérvárról, és ha már itt tartunk, vigyék magukkal az engedélyeket kiadó párttársukat Tarnai Richárdot is.

One thought on “Szerecsenmosdatás Fidesz módra: Cser-Palkovics alkalmatlan!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük