Szűcs Róbert Gábor: Hollik, a kis kotyogós. Hát nem kibökte?

A kormányoldal azt várja a nemzeti konzultációtól, hogy több millió magyar ember véleménye kikényszerítheti az Oroszországgal szembeni uniós szankciós politika megváltoztatását – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Ez szöget ütött a volt diplomata fejében, amit le is jegyzett közösségi oldalán.

“Vigyázz, ha jön a Hollik!

“Egyben biztos vagyok, hogy ha több millió magyar ember kifejti a véleményét a szankciókkal kapcsolatban …, azt nem tudja figyelmen kívül hagyni Brüsszel.”

Honnan tudja előre Hollik, hogy “több millió” embernek ez lesz a váleménye? Felbontva:

  • honnan tudja, hogy több millió? És ha csak , mondjuk 999.999? -honnan tudja, hogy ez lesz a vélemény?
  • Csak nem már megvan?!

“…bár korábban az állam- és kormányfők megállapodtak abban, hogy az energia területére a szankciókat nem fogják kiterjeszteni, a nyáron az európai vezetők döntő többsége megváltoztatta ezt a véleményét. Ez a bajunk forrása” – fűzte hozzá…”

  • Na, most, megváltoztatta véleményét, vagy megszavazta?
  • Mi az, hogy döntő többség? Megvan a tagállamok min. 55 %-a, amely megfelel az EU összlakossága 65 %.-ának?
  • Egyáltalán: van ilyen hivatalos előterjesztés? Van miről dönteni? Nincs. Akkor meg mitugrász? Az ilyen szélsőjobbos foximanxin végzett ugribugrik a mi bajunk forrásai. Sajnos, csak az egyik.

“….egy demokráciában az emberek véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni.”

Diákok, pedagógusok, győztetek!

“Szerinte a brüsszeli elit „egy buborékban ül”

Aha, És teljesen elszigetelődött a magyar “kormánytól’. Felháborító!

“… a gázársapka javaslatának pusztán csak a napirendre vétele a gáz tőzsdei árának azonnali, 10 százalékos emelkedését hozta magával.”

Szóval akkor mi is minimum a tőzsdei áron vesszük a gázt az oroszoktól (Mert, úgy máskülönben tennénk rá, nem?). Ebből még az is következik, hogy hosszútávú megállapodás sincs. Akkor nekünk mi ebben a bolt? Hollik, a kis kotyogós. Hát nem kibökte?

“Arra is kitért: mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a Paks 2 fel tudjon épülni, mert ha Magyarország függetleníteni tudja magát a nemzetközi energiaellátástól, legalább a villamos áram tekintetében…”

Minthogy a technológia és a fűtőelemek is oroszországiak, Oroszország nem számít külföldnek. Már benne vagyunk, csak még nem mondjuk ki. Hollik végre ezt is kibökte.

De azért adódik a kérdés, nehéz kérdés: ennél az alaknál csak egy kicsit kevésbé hülyét – nem találtak?”

A “gondolatébresztő”….

Alább olvasható, hogy miket mondott még a kommunikátor:

Friss!