Sorting by

×

Tarjányi Péter: időnként nem lehetne elvenni Márki-Zaytól a mikrofont? – Egy kommentelő: kedves Péter, többet érne, ha eljönne ide Nógrádba egy kicsit szórólapot hordani!

Lassan itt lenne az ideje megérteni az ellenzéki oldal választóinak és a hangulatukat nagyban befolyásolni tudó megszólalóknak is, hogy a 2022-es választáe egy esetben hozhatja el a kormányváltást: ha elfogadják a köz döntését és egy-emberként állnak az előválasztáson a legtöbb szavazatot begyűjtő Márki-Zay Péter mögé. Nincs itt az ideje a hergelésnek, a gyűlölködésnek, a széthúzásnak, ugyanis egy a cél! Na de így????

Tarjányi kérdez…

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő közösségi oldaláról való az alábbi bejegyzés:

“Hallgatva Márki-Zay Péter nyilatkozatait felmerül bennem, hogy időnként nem lehetne elvenni Tőle a mikrofont??? Ugyanis egyre többször mond helyből akkora “butaságokat”, mint más nekifutásból… Arról nem beszélve, hogy a monológjainak egy része, rendszeresen az előző megszólalásainak megmagyarázását szolgálja…. Egy miniszterelnök-jelöltnél az egyik legfontosabb vezetői ismérv az önfegyelem és az, hogy tudja a kommunikációjában időnként a “kevesebb több” elvét érdemes követni. Ha pedig nem tudja ezt, akkor azzal van tisztában, hogy a tanácsadói biztosan jobban értenek a kommunikáció világához és az instrukcióikat megfontoltan, követni érdemes…

Így szoktak győzni a világ más részein a politikai megmérettetéseken…”

Olvasói válaszok….

“Nagyon nehéz szerep, nagyon nehéz időkben. Partvonalon kívülről pedig mindenki okos. Mindig mondom is a sok okosnak, hogy miért nem nyerték meg azokat a választásokat Ők, amiket MZP már megnyert! Miért csak neki volt bátorsága, elszántsága hozzá. Kéretik mindenkit, aki vissza szeretne kanyarodni a Balkán felől Európába, ha segíteni nem tud, legalább ne ártson. Kedves Péter! Én egyébként tisztelem a tudását, szoktam is figyelni Önt. De most többet érne, ha eljönne ide Nógrádba egy kicsit szórólapot hordani.”

“Ez akkor most egy konstruktív hozzászólás”

“Nem bomlasztás amit írt Tarjányi Péter. Ez sajnos így van. Meg kaparintott valamit amihez ragaszkodik. Nincs miért ragaszkodnia. Fogadja és fogadjuk el pártokra és képviselőkre fogunk szavazni.”

“Egyetértek maximálisan Kedves Péter Olyan érzésem van amikor hallom,hogy ez a férfi nem ismeri a politikában oly nélkülözhetetlen diplomáciai kinyilatkoztatásokat! Hogyan lehet egyáltalán mikrofon közelébe engedni! Csak arra jó…,hogy lejárassa azokat,akiket képvisel! A alpári stílus pedig útszéli! Többet vár az ember egy olyan személytől,akit mikrofon közelébe engednek! A hallgatóság ki kéri magának ezt a bevett szokását! Akár milyen “Haza bölcsének” is képzeli magát ! A XI.-ik században vagyunk…,nem pedig a múltban!”

“Ön, mint DK-s mondja ezt? Mert akkor most felmerül, hogy a DK már megint kever! Remélem, nem használják fel Önt! Összefogással tudunk győzni, ezt már jó lenne, ha mindenki megértené! Igenis erre a kommunikációra van szükség, ugyanis a langyosvíz és a jaj mit mondokkal 11 év alatt semmire sem mentek!”

“Ugye nem bomlasztás…?? Még ha van mit tanulnia is…azzal segìtünk, ha nem a hibákat emeljük ki.”

“Péter! Szerintem nem csak a mikrafont kellene tőle elvenni hanem a titulusát is!”

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Tarjányi Péter: időnként nem lehetne elvenni Márki-Zaytól a mikrofont? – Egy kommentelő: kedves Péter, többet érne, ha eljönne ide Nógrádba egy kicsit szórólapot hordani!

  • 2022.01.10 - 15:33
    Közvetlen hivatkozás

    Marhaság! Medgyesi/Meggyesi/?/, Gyurcsány, Horn is mondott butaságokat, mégis megnyerték a választást. És ha arra gondolok, hogy OV miket hordott össze, milyen gőggel nyilatkozott Lázár, stb… MZP azt mondja, amit gondol, és jól teszi. Túl régóta tabu sok téma, és a liberálisok mindig okvetetlenkedtek/nek. /Amúgy semmi bajom velük, de sokszor voltak kerékkötők./ De miért ne lehetne beszélni a cigányokról, zsidókról, LMBTQ-ról ellenzékben is? MZP politikus is, tudja, mi érdekli az embereket, és nem bánja, ha beszélnek arról, amit mond. Az más kérdés, hogy fideszes orgánumok és olykor ellenzékiek is kiforgatják a szavait. De mondhatna bármit, azt is kiforgatnák. Pl. valaki azt mondja: szeretem az almát, utálom az őszit. Ebből azt hozzák le, hogy az almát utálom. Kb. így működik a NER és a nem NER. De MZP NYER! Remélem!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.