A Bikát a fincsa kaja, az Ikreket a kiadós beszélgetés, a Rákot a pihentető alvás – Téged mi szabadít meg a stressztől?

Lássuk be, manapság nem az a kérdés, hogy “stresszes vagy-e”, csak arról lehet érdeklődni, hogy mennyire. Nem csoda, hiszen hetek óta alig látni a napot, szinte az otthonodon kívül mindenhol maszkban kell -ne feledd, ez fontos!!!!!- lenned, hogy nyakadon a karácsony, amit feltehetően családi-baráti összeröffenés-mentesen kell megélni. Nézzük, mit ajánlanak a csillagok némi feszültségoldás gyanánt!

Kos

Az egyik legaktívabb jegyként mi más kapcsolhatna ki jobban, mint egy kiadós edzés. TikTok tánchoz, súlyemeléshez vagy aerobikhoz legyen is kedved – mindegy,

a lényeg, hogy mozgással add ki magadból a stresszt.

Bika

A te szívedhez a hasadon keresztül vezet az út, és nyugis állapotba is akkor kerülsz igazán, ha ettél egy fincsi fogást. Főzd meg a kedvenc kajádat magadnak és a pasidnak vacsorára:

nemcsak a folyamat, a kóstolgatás is megnyugtat majd!

Ikrek

Úgy nyugodhatsz meg, ha kibeszéled magadból a stresszt okozó dolgokat. Ha szorongsz a bezártságtól és a vírustól, nyugodtan oszd meg -virtuálisan, telefonon- a barátaiddal az aggodalmad, mert így tudsz csak megkönnyebbülni.

Nyugi, a “csapat” tuti megért és megnyugtat majd!

Rák

Egy-egy stresszes időszak után mindig nyugalomra és egyedüllétre vágysz. Téged azt tölt fel igazán, ha napközben pihizhetsz és aludhatsz egy kicsit.

A szundi után tele leszel energiával!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük