Sorting by

×

Tetanusz, te drága! – Az ügyeleten nincs, váltsd ki, -ha van rá pénzed- ha mázlid van, nyitva van a patika….

Az ember azt hinné, hogy a Tetanusz injekcióhoz jutni annyiból áll, hogy az ember lány-fia elmegy az orvoshoz és, ha indokoltnak látja a hozzáértő, már szúrja is. Így volt ez, amióta az eszemet tudom, még akkor is, amikor nem dübörögtünk ennyire, mint most. Úgy tűnik a “Magyarország előre megy”-szlogen nincs jóban ezzel az oltással, ugyanis jelenleg a delikvensnek kell kiváltania, feltéve, hogy talál nyitott patikát és van rá 5.000.- forintja.

Az ügyeleten ne számíts rá…?

A közösségi oldalon osztotta meg nyilvános posztban egy pórul járt, amit betűhíven adunk közre, mert mindannyiunkat érinthet:

“….tegnap, az ügyeleten nem adtak a Páromnak TETANUSZ injekciót, mert nincs az orvosnál, a Patika meg zárva ezért nem írta föl az ügyeletes orvos.

Elküldött minket a HÁZI ORVOSHOZ. Nos, ma elvittem a Párom, mert reggelre már megjelent egy halvány piros csík a karjának belső felén. A HÁZI ORVOS miután megnézte a kezét, fölírta RECEPTRE az injekciót, amit a PATIKÁBAN ki váltottam. A számlát mellékeltem, melyen látható az összeg, hogy mennyibe kerül az injekció.


Arra a kérdésre, hogy miért kell RECEPTRE fölírni, és hogy miért nincs az orvosnál TETANUSZ injekció, az volt a válasz, hogy

az EGÉSZSÉGÜGYNEK NINCS RÁ PÉNZE!

Egy életet mentő injekcióra NINCS PÉNZE AZ EGÉSZSÉGÜGYNEK, A VILÁG SZINVONALÚNAK PROPAGÁLT EGÉSZSÉGELLÁTÁSBAN. KÉRDEM ÉN, MIÉRT NINCS RÁ PÉNZ? HOL VAN A PÉNZ? SZÉGYEN!”

A kommentekből…..

“Mélységesen felháborító! Nincs rá szó, csak döbbenet!”

“4 évvel ezelőtt Szolnokona sürgin is ez törzént akinek szüksége lett vplna tetanuszra receptet adtak valtsam ki és másnap adassam be a háziorvosssl ha komoj abaj másnapra az ember beledöglik a vérmérgezéebe ennyit az egészségügyről mev a sürgősségiről”

“1-2 éve még 300 forint volt.”

“Nem kell ennyit fizetni. Csak a doboz díjat.Ez megint egy jó kis álhír.”

“én is ennyit fizettem érte ! Fel is voltam hàborodva rendesen !! Anno ingyen kaptuk most meg el kell menni a gyógyszertàrba megvenni és utànna megkapod az injekciót ! Szomorú,hogy ilyen vilàgot élünk ”

“Ma a nővérem az ortopédián kapott a térdébe több helyre injekciót, mert menni sem tudott. Egyből menni kellett a gyógyszertárba, venni helyette, és visszavinni. Még szerencse, hogy voltaz orvosnál, igy nem fájós térddel kellett elmenni megvenni. Hogyan lehet valaki ilyen elvakult, fanatikus, mint ön?”

“Egy adag Tetanusz oltás 5100 Ft,dobozzal együtt!!! Decemberben kaptam én is!”

“Nem gond zászlorudra van 7 milliárd .”

“Nekemkb 1 éve kellett a tetanus injekció ugyanígy jártam recept és keressem fel a háziorvosomat ott adassam be. Én se értettem miért kell nekem futkosni érte!”

Kapcsolódó

átver

Egy hozzászólás itt: “Tetanusz, te drága! – Az ügyeleten nincs, váltsd ki, -ha van rá pénzed- ha mázlid van, nyitva van a patika….

  • 2022.01.07 - 09:53
    Közvetlen hivatkozás

    Megyeszékhely-Rendelő Intézet-Laboratórium.
    Nincs ragtapasz, csak mozgássérülteknek.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.