Kerítésen innen

“Tisztelt” bírónő! Adtál a sz@rnak egy pofont! – avagy: mit kell ahhoz csinálni, hogy az állatkínzást megállapítsák?

"Tisztelt" bírónő! Adtál a sz@rnak egy pofont! - avagy: mit kell ahhoz csinálni, hogy az állatkínzást megállapítsák?

Tegnap meggyalázták és megtiporták az állatok jogait és a magyar állatvédelmet. Mindezt az a bírónő tette egy személyben, akit tegnap Nyíregyházán a tárgyalóteremben teljesen hidegen hagytak a hallottak és látottak, ő az aki közönyösen nézte végig a bizonyítékként bemutatott viadalos videót, amelyben kegyetlenül tépik szét egymást kutyák viadalokon, miközben azok az emberek bíztatják kutyáikat, akik a vádlottak padján ültek – olvasható a felháborodott bejegyzés a Szurkolók az állatokért közösségi oldalán.

Így nem lesz előrelépés az állatkínzás felszámolásában!

“Hiába a több száz oldalas ügyirat, tanú kihallgatások jegyzőkönyvei, több órás videó anyag a viadalokról amelyekben egyértelműen felismerhetőek a padon ülő vádlottak, több hónapon keresztüli telefon lehallgatás anyaga, a lefoglalt illegális gyógyszerek, stimuláló és teljesítménynövelő injekciók, tetten érés, viadal szervezése, fogadás, szaporítás, állatkínzás anyaga, és még sorolhatnánk mennyi bizonyíték van a bűnszervezetben elkövetett törvénytelen cselekedetekre,

és mégsem volt elég. ….SEMMIT NEM KAPTAK!!!

Elkeserítő a tudat, hogy hány hónapig dolgozott a NNI, hogy felgöngyölítse az ügyet, hogy minden kis és nagy halat minden résztvevőt elkaphassanak. Majd mikor összeáll a kép, több tucat rendőr bevonásával a TEK-esek rajtaütöttek az állatkínzó bűnszervezet tagjain.

A végtelenül kihasznált kutyákat a rendőrség és az állatvédő szervezetek elszállították, biztonságosan elhelyezték, gondoskodtak róluk nap mint nap. Orvosi ellátást kaptak, és a rehabilitációjukat már akkor megkezdték. Családi, élhető, szocializált kutyákat neveltek belőlük, rengeteg munkával sok-sok időt rászánva, hogy egyszer ha készen állnak rá, új esélyt kaphassanak a normális élethez.”

“A vádlottak padján csupán egy emberen láttunk megbánást, az összes többi lelkiismeret furdalás nélkül ült a vádlottak padján

A haszonszerzésért és a szórakozásért képesek voltak tele injekciózni és viagrával tömni kutyáikat azzal a céllal, hogy kegyetlen gyilkológépekké válhassanak ezek a szerencsétlenek. Fogadásokat kötöttek arra, hogy kinek a kutyája adja fel előbb, kinek a kutyája vérzik el előbb a ringben.

A bírónő mindezek után kimerte mondani azt, hogy ezek az emberek nem bűnözők!!! HANEM MIK??? BABAARCÚ ANGYALKÁK???

Valaki mondja már meg nekünk azt, hogy mit kell ahhoz csinálni, hogy a bűn elkövetését vagy az állatkínzást ennyi bizonyítékkal megállapítson valaki, és igazságot szolgáltasson végre? Mert mi megcsináljuk!

Miután a bírónő kimondta az ítéletet, a vádlottak mosolyogva és nevetgélve távoztak a teremből…vérlázító!!!

Nekünk pedig vérzik a szívünk, és forr bennünk a tehetetlen és elkeseredett düh.”

“Most pedig megkérdőjelezünk mindent…

A törvényt, a bíróságot, az igazságszolgáltatást, az ép elmét, a hitet és a tiszta lelkiismeretet. Ez a bírónő, a rendőrség, a nyomozóhatóság, az állatvédő szervezetek több éves áldozatos munkáját tiporta a földbe. Az ügyész munkáját viszont köszönjük, előtte le a kalappal! Mindent megtett amit lehetett. Harcolt, érvelt, bizonyított.
Teljes erőbedobással kiállt és megvédte az állatok jogait, amit nagyon köszönünk!!!

“Tisztelt” bírónő! Elkeseredettek, csalódottak és elégedetlenek vagyunk? …igen, mérhetelenül!!! Adtál a sz@rnak egy pofont😡 … köpj fel és állj alá! KÉRÜNK KARMA, SIESS! GYERE GYORSAN, MERT TÉNYLEG SOK A DOLGOD…”

Képernyőkép

Kapcsolódó

Comments (3)

  1. Majd a másodfok. Talán! A bíróság elnöke meg legközelebb csak max. könnyen eldönthető ügyeket adjon, amiben nem kell gondolkodnia. Sem. Mert az árthat! Neki. Is.

  2. Valószínűleg volt az a pénz, amennyiért ilyen ítéletet hozott ez a nő.

Szólj hozzá!