Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen innenGyorshírHírlevélbeKiemelt hírek

Törpöltek egy jót Márki-Zayék – összeállt a Mindenki Magyarországa Mozgalom

A magyar ellenzék győzelmi esélyei, avagy már Strasbourg is felébredt!
Hirdetés

Megtartotta első ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége. Az eseményről kiadott közlemény szerint a tagok hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

Hirdetés
Hirdetés

Fő céljuk,

hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát. 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához – írják.

„Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy becsületes, tisztességes Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.”

A mozgalom a következő hónapokban

folytatja a szervező munkát, nyilvános bemutatkozását a jövő év elejére tervezi.

“A mozgalom a következő hónapokban folytatja a szervező munkát, nyilvános bemutatkozását a jövő év elejére tervezi. Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy BECSÜLETES, TISZTESSÉGES Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz!”

46387073 269691390404853 7556929811248054272 o
fotó: facebook

Az alapító tagok:

Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Dr. Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás, Üveges Gábor.

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here