Trump nem tanul, nem felejt és nem szorong: „ne féljetek a koronavírustól”!

Úgy tűnik, Amerikában is van igény a populista mondatokra. Akik arra gondoltak, hogy a élemedett korú Covid-19-el fertőzött elnök magába száll és a politikailag hasznosnak tűnő szlogenek helyett az óvatosságra, körültekintésre hívja fel a figyelmet, nagyot tévedett.

„Igazán jól vagyok! Ne féljetek a koronavírustól. Ne hagyjátok, hogy uralja az életeteket. A Trump adminisztráció alatt remek gyógyszereket és módszereket fejlesztettünk ki. Jobban érzem magam, mint húsz évvel ezelőtt!”

„Ne féljetek a koronavírustól”

Ezt írta ki a Twitterre Donald Trump elnök, amikor washingtoni idő szerint hétfőn fél hétkor, vagyis magyar idő szerint éjjel fél egykor el is hagyja a Walter Reed kórházat.

Az Egyesült Államokban a járványnak közel 210 ezer halálos áldozata volt eddig.

Trumpot pénteken szállították kórházba,

miután pozitív tesztje és tünetei is voltak. Állapotáról hétvégén erősen ellentmondásos hírek jelentek meg, vasárnap viszont már kiugrott meglátogatni a kórház elé az érte aggódókat. Hétfőre stábja politikai ellentámadásba lendült: azzal támadták Joe Bident, hogy nem kapta el a koronavírust, vagyis kevesebb tapasztalata van ebben a témában.

Gáz-riasztófegyverrel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük