Überciki és sajnos nagyon jellemző: Puskás-mezt is kapott ajándékba Ferenc pápa! - Városi Kurír

Sorting by

×

Überciki és sajnos nagyon jellemző: Puskás-mezt is kapott ajándékba Ferenc pápa!

Ferenc pápa jött és ment, de nem tudott olyan kevés időt Magyarországon tölteni, hogy ne mutattuk volna ki a fogunk fehérjét. Azért a többes első szám, mert ami “kerítésen belül” történik, az mindannyiunkat jellemez annak szemében, akivel történik. Aztán persze lehet magyarázkodni, hogy “mi nem, csak Ő…”, de az egész akkorra annyira kínossá válik, hogy kár a gőzért….

Hirdetés

Köszönjük, Reménység katolikus iskola és a Budapest Honvéd FC!

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra Magyarországra látogatott Ferenc pápa. A rövid ittléte alatt sem úszta meg, hogy egy focimezzel ne legyen gazdagabb a repiajándék-gyűjteménye.

„A képen Ferenc pápa fogadja a kispesti Reménység katolikus iskola és a Budapest Honvéd FC közös ajándékát, amit a KLTE szervezésében adtak át”

– olvasható a Kispest-Honvéd Facebook-oldalán. Az ajándék mi is lehetett volna más, mint

egy Puskás-mez, amelynek átadásáról kép is készült.

A hozzászólásokból….

“Emlitsuk meg az ötletgazda KLTE elnököt Koncsik Tibor is.”

A büszke kitaláló megerősítette:

“Így van, az eredeti ötlet válogatott mez volt, én kértem az iskolát, hogy kerületi suliként Kispest mezt ajándékozzanak inkább. Ezután pedig a klub gyors segítségével ért célba a mez.”

“Rajtunk már csak Őfensége segít….”

“Ez most komoly? Mert, ha igen, akkor ez szégyen! Hát tényleg nincs senki, aki fel merné hívni a figyelmet a tiszteletre, az illemre, hogy kinek mi az illő ajándék?! Vajon hova fogja tudni tenni ezt a “becses” ajándékot a Pápa a Vatikánban?! A Kispesti Reménység Katolikus Iskola vezetése és a szervezők ezt tartják méltó ajándéknak?! 🙁 Majd, ha egyszer idelátogat egy világhírű futballista, akkor annak adnak egy szentképet vagy feszületet ajándékba? Elképesztő ez a tiszteletlenség!”

Kapcsolódó

 

Überciki és sajnos nagyon jellemző: Puskás-mezt is kapott ajándékba Ferenc pápa!
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Überciki és sajnos nagyon jellemző: Puskás-mezt is kapott ajándékba Ferenc pápa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.