Érdekelné napi (nem évi!) 30 milliós profit? - Ja, hogy ehhez a miniszterelnök barátjának kell lenni? Mindent nem oldhatok meg Önök helyett.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Érdekelné napi (nem évi!) 30 milliós profit? – Ja, hogy ehhez a miniszterelnök barátjának kell lenni? Mindent nem oldhatok meg Önök helyett….

Szeretnének szerencsejátékon nyerni? Naná, ki ne szeretne. Legutóbb az egyik unoka engem is rábeszélt egy kaparós sorsjegyre. Valószínűleg egy életre függővé tettem szegény gyereket, mert ezzel az eggyel mindjárt nyertünk is, igaz, csak annyit, hogy visszakaptuk a befektetett összeget. A munkamegosztásunk szerint én invesztáltam a tőkét, míg ő vitte a nyereményt.

Hirdetés

Ez azonban nem akadályoz abban, hogy Önöknek elmondjam: hogy kell nyerni

Nehogy lottó- vagy totószelvényekbe öljék a fizetésüket, a kaszinózást sem ajánlom! Pontosabban a kaszinókat nagyon is ajánlom, csak épp nem vendégnek kell lenni, hanem üzemeltetőnek. Csak el kell nyerniük az államtól a koncessziót, vagyis az üzemeltetési jogot, és dől a pénz. Az a jó, ha mindjárt 5 kaszinóval próbálkoznak, Vajna is így kezdte. Az ő utódja a két NER-báró közös cége: a már mindent összenyert Garancsié és Szalay-Bobrovniczkyé, aki a szép kormányszóvivő férje.

Most ne azzal kínlódjanak, hogy ki tudják-e mondani a nevét!

Fontosabb, hogy megtanulják a szükséges jogi lépések sorrendjét.

  • 1. lépés: a Nemzeti Koncessziós Iroda létrehozása a szolgálatkész Rogán kabinetirodájának felügyelete alatt.
  • 2. lépés: Törvénymódosítás, hogy a kaszinók üzemeltetése kiemelt nemzetgazdasági érdeknek minősüljön, amire a normális szabályok nem érvényesek. Ami nálunk “kiemelt”, azt tuti, hogy el akarják emelni. Eddig, remélem, tudtak követni.
  • 3. lépés: Egy rendeletben Rogánéknak jogot adni arra, hogy a még le nem járt koncessziókat (a kaszinóknál ez volt a helyzet) már menet közben évtizedekre hosszabbítsák, nehogy egy következő kormány tönkretegye a bulit.
  • 4. lépés: A rendeletben lehetőséget teremteni arra, hogy a “megbízható üzemeltetőknek” pályázniuk se kelljen, elég, ha csendben ajánlatot tesznek.
  • 5. lépés. A kaszinóüzlet összes papírját 10 évre titkosíttatni. Jobb, ha a közönség nem hörög pl. attól, mennyi állami kártérítést kellene fizetni, ha az új kormány beleköp a levesbe.

Épp csak ennyike, és már meg is van a napi (nem évi!) 30 milliós profit

Ja, hogy ehhez a miniszterelnök barátjának kell lenniük? Mindent nem oldhatok meg Önök helyett, azért egy kicsit személyesen is strapálhatnák magukat!

Forrás

Kapcsolódó

 

Érdekelné napi (nem évi!) 30 milliós profit? - Ja, hogy ehhez a miniszterelnök barátjának kell lenni? Mindent nem oldhatok meg Önök helyett....
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.