Egy hét múlva -és aztán 35 évig!- már a Mészáros-Szíjj-üzemeltette autópályán dübörgünk….

Évente kilométerenként 96,2 millió forintért Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségei fogják üzemeltetni 35 évig a teljes magyarországi gyorsforgalmi úthálózatot – adta hírül még májusban a közbeszerzési értesítő és erősített rá Rogán Antal, ami szeptember 1-től élesedik.

Read more

A leggazdagabb magyar arája fogta a 6 milliós táskáját, magára kapta a 700 ezres blúzát és kiugrott ebédelni! – ezt kapta lencsevégre a 444.hu fotósa

Bármelyikünkkel megeshet, hogy egy örömteli eseményt egy jónak ígérkező ebéddel ünneplünk meg kedvesünk társaságában. Miért ne tehetné ugyanezt a Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc páros is? Természetesen tehetik és nem is lenne hozzá semmi köze a köznek, ha….. Ezen a ponton dönthet úgy az olvasó, hogy faképnél hagyja a hírt és tovább lép, vagy belenéz pár kuriózumért.

Read more

Hadházy Ákos: a Tóni-gate….

A kormánymédia és a bulvárhírek gondoskodtak arról, hogy ebben az őrületes médiazajban elsikkadjon a végrehajtó-lehallgatás kapcsán kibukott mondat, miszerint egy “Tóni, Barbara és Ádám” trió neve is felvetődött, akikkel Schadl egy nem nevesített “35 éves bizniszről” beszélgetett, ami állítólag “minden korábbi ügynél fontosabb”.

Read more

Érdekelné napi (nem évi!) 30 milliós profit? – Ja, hogy ehhez a miniszterelnök barátjának kell lenni? Mindent nem oldhatok meg Önök helyett….

Nehogy lottó- vagy totószelvényekbe öljék a fizetésüket, a kaszinózást sem ajánlom! Pontosabban a kaszinókat nagyon is ajánlom, csak épp nem vendégnek kell lenni, hanem üzemeltetőnek. Csak el kell nyerniük az államtól a koncessziót, vagyis az üzemeltetési jogot, és dőlnek a milliók.

Read more

Pin It on Pinterest