Újabb millóinkat-faló szabadstrand, ahol tilos a csobbanás – …és mi még mindig nézünk bambán magunk elé!

Nyékládháza és Gárdony után újabb közmillióinkból kialakított-felújított szabadstrandra talált Hadházy képviselő, amibe a helyi tótumfaktumok belenyomtak súlyos közmilliókat, -papíron mindenképpen- de a polgár csak a partról nézheti -hivatalosan- az enyhet ígérő vizet, be nem mehet! … és mi még mindig csak nézünk bambán magunk elé!

„Erre a “strandra” elköltöttek (alsó hangon) 56 millió forintot, majd át is adta a kunszentmártoni polgármester – csak éppen tilos fürödni!

A képeken el van rejtve (de nagyon): egy strandfoci- és egy strandröplabda pálya, két konténer (wc és büfé), napozók, padok, asztalok, árnyékot adó beülők és egy felfújható csúszda is, legalábbis a projekt leírása szerint… A strandröplabda pálya úgy-ahogy elkészült, csak benőtte a gaz. A focipálya viszont csak annyi, hogy az évtizedek óta ott levő két kaput kicsit odébb tették.

Helyiek szerint a valóban elvégzett földmunkával kialakított “strandon” volt valamennyi homok, csak elvitte az ár…

Fürödni meg azért tilos, mert egy rendelet szerint folyóvizek városi szakaszán csak kiépített strandon, üzemeltetővel rendelkező helyen szabad fürdeni. Itt meg az elúsztatott milliók ellenére nincs sem kiépített strand, pláne nincs üzemeltető…

Nem gondoltam, hogy a nyékládházi raklapok után tudok még újat mutatni strand témában, ilyenre nem számítottam!”

-írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Ezekről olvasott már?

 

strand

 

One thought on “Újabb millóinkat-faló szabadstrand, ahol tilos a csobbanás – …és mi még mindig nézünk bambán magunk elé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük