Ujhelyi berágott: A hazudozók és a zaklatók is felelni fognak!

A szerdai nap kétségtelenül Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő lejáratásának jegyében telt, a kormánysajtó egymásra hivatkozva össztüzet zúdított a politikusra. Az, amivel megtalálni igyekeztek háza felújításának körülménye volt.

A “palota”

Bevetettek mindent, hogy minél nagyobbnak, luxussal ellátottabbnak tüntessék fel a szőregi házat. Méretén és felszereltségén túl arra irányították rá a figyelmet, hogy az akkor Baranyi Sándor vezette Szeviép finanszírozta az épület felújítását egy közbeiktatott cégen keresztül. Elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását – írja a Magyar Nemzet és a többi pártlap. Hogy ebből mennyi az igazság, azt nem tudjuk eldönteni. Egy valamit azért ajánlunk a nyájas olvasó figyelmébe: a képeket itt nézheti meg a kacsalábon forgónak kikiáltott házról.

Miután végignézte, ajánljuk figyelmébe például Szijjártó Péter családi kölcsönből vásárolt “putriját”,

vagy a naponta pártíz négyzetméterrel növekvő Rogán rezidenciát. Esetleg emlékezhetünk Lázár János kulipintyójára is. amit először tagadott, majd elismert.

Most hasonlítsa össze Ujhelyi István házával!

Ha annyi az igazság a felújítás-botrányból is, mint a palotának, luxusingatlannak leírt politikusi ingatlan és a valóság között, akkor nincs több kérdés.

Ujhelyi berágott

Közösségi oldalára szerda este az alábbi posztot tette ki a képviselő:

“A fideszes médiagépezet újabb támadásai egyszerre nevetségesek és véresen komolyak. Nevetségesek, mert gyenge kampányhazugságok. Azt viszont már véresen komolyan veszem, amikor a családomat, gyermekeim magánéletét zaklatják puszta politikai lejáratásból. Sokat megélt politikus vagyok, de az nem fér bele semmilyen politikai csatába, amikor fideszes médialakájok a gyerekszoba ablakán át kameráznak vagy drónokat küldenek a lányaim mindennapjait rögzíteni.

Ez egyszerre végtelenül gyáva és minősíthetetlen. Megtettem a szükséges jogi lépéseket, aláírtam az ügyvédi megbízást. A hazudozók és a zaklatók is felelni fognak. Én pedig maradok a fideszes rezsim kérlelhetetlen ellenfele, hiába próbálkoznak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük