Az LMP politikusa az ATV Egyenes beszédben kért bocsánatot Gyurcsánytól a mostani és múltbeli ügyekért. Vágó Gábor hétfő este azt mondta: „Ezúton is bocsánatot kérek tőle, ha bármikor is szóval, tettel vagy gondolattal megbántottam volna. Legyen ez akár a múltban, akár 2006-ban, legyen ez tegnap is”.
[mnky_ads id=”10551″]
A műsorban arról beszélt, hogy elsősorban szellemi részegségre gondolt, mivel a DK vezetői szerinte egyszer azt üzenték, hogy nyitottak a Jobbikkal való tárgyalásra, aztán azt, hogy a tárgyalóasztalnál már mereven elzárkóznak ettől. Hozzátette, ezért kell bocsánatot kérnie, mert úgy érzi, ez az egyetlen módja annak, hogy együtt tudjanak működni, „és a bizalmi szint kialakuljon”.
[mnky_ads id=”10552″]

Később beszélt arról is, hogy a választókerületek felében szükség van együttműködésre az összes parlamenti párt között, és szükség van arra, hogy 6 millió ember elmenjen szavazni.

Vágó Gábor a baloldali ellenzéki pártok vasárnapi egyeztetése után arra utalgatott a 444-nek, hogy Gyurcsány Ferenc be volt állva a tárgyalások alatt: „Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.” Erre Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba bejelentették, hogy beperlik Vágó Gábort.

Gyurcsány elfogadta Vágó Gábor bocsánatkérését

Elfogadta Vágó Gábor bocsánatkérését és eláll a pertől Gyurcsány Ferenc – közölte Wirsching Viktória, a DK sajtófőnöke.

(Forrás: ATV)
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét