Vágó Gábor valamit jól benézett, György Zsombor segített eligazodnia….

Vágó Gábor elmondása szerint az LMP színében beült az átfazonírozott Hír TV Szabadfogásába, mondván: “Esély sincsen meggyőzni a választókat, esély sincsen legyőzni a NER-t, ha feltesszük a kezeinket, és minden ellenzéki visszavonul a saját kis akolmelegébe.” Lelke rajta.

Ő dolga…

“Meggyőzni a Fidesz szavazókat a saját igazunkról csak azzal lehet, ha Fidesz alternatív valóságát ütköztetjük a saját vélt vagy valós igazunkkal.

Ebben a környezetben – számomra szürreális módon – vihar tört ki a biliben, amikor a héten részt vettem a HírTV-ben a Szabadfogás című vitaműsorban, miután az egyik exfideszes oligarchától egy másik Fidesz-hű oligarchához került a tévé, és új embereket kerestek a vitaműsorba. Amikor felhívtak, rögtön jeleztem az előző műsor egyik állandó résztvevőjének, hogy részt fogok venni, mert szerintem fontos a vita. Amennyiben pedig adnak tiszteletdíjat, akkor felajánlom az új műsoruknak. Ő akkor ezt jó gegnek találta, utólag viszont elutasították a felajánlásom, holott éppen közösségi adománygyűjtésbe kezdenek. Az ő döntésük.”

György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője közösségi oldalukon válaszolt Vágónak:

“Vágó Gábor Magyar Hang-előfizetésre fordítja honorját ‼️

A Kötöttfogás csapata nem fogadta el Vágó Gábor felajánlását, vagyis nem kéri annak a honornak az összegét, amit a Hír Tv elvben fizet a Szabadfogás után.

Gulyás Balázs barátunk az Azonnalinak nyilatkozva úgy fogalmazott, „ők nem akarnak senkit sem a távolmaradásra kényszeríteni, de részt sem kívánnak venni a csatorna műsoraiban, még áttételesen sem. Ennek okai közt szerepel az,

„ahogy átvették a televíziót, amire használják, és amilyen pénzből készítik a műsorokat.”

Vágó Gábor úgy reagált:

„Esély sincsen meggyőzni a választókat, esély sincsen legyőzni a NER-t, ha feltesszük a kezeinket, és minden ellenzéki visszavonul a saját kis akolmelegébe.”

Jelezte továbbá:

„Én a Hír TV-től a műsorért egy fillért nem kaptam eddig, ha fogok, akkor döntésüket tiszteletben tartva nem nekik adom a tiszteletdíjat, hanem az ex-Magyar Nemzetes Magyar Hangot fogom belőle előfizetni vidéki kávézók és falusi kocsmák számára. Mert független hangra szükség van.”

Erre mi – politikus-, amerikai nagybácsi- és oligarcha-mentes lapként

– nem mondhatunk mást, mint hogy nagyon köszönjük ‼️

A ner pénze így jól hasznosul, és azon leszünk, hogy minél inkább így legyen. Vagyis hogy jó lapot készítsünk, s azt minél több magyarhoz eljuttassuk. A lépés fricskának is jó, ami pedig a ner elleni küzdelem egyik legfőbb eszköze.”

Javaslatunk: szerdánként nézzék inkább a Kötöttfogást! Vagy ne…. Ez egy szabad ország, Ön pedig szabad állampolgár! De tényleg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük