A változatosság kedvéért ma a parlamentben Dömötör Csaba államtitkár hazaárulózta le az MSZP-t, a DK-t és a Momentumot, mert EP képviselőik nem szavazták meg vezető pozíciókra a Fidesz delegáltjait.


Örülnék, ha hetüknek ilyen hatalmas befolyása volna,

de mintha kellett volna hozzá többszáz más képviselő is. (Akik leszavazták LePen és Salvini embereit is -a honfitársak szintén-, hogy legalább ne legyen a klubvezetés tagja, aki nem tartja be a klub házirendjét, behordja a sarat és folyton a padlóra köp.) Igaz, a többi „hazaáruló” nem tudja, ki Dömötör Csaba. Övék a veszteség.

Reggeli rádiószózatában maga a miniszterelnök is a nemzetvesztőkre dörgött

Mert bezzeg a Fidesz!

„Az egy ökölszabály a jobboldalon, hogy soha nem utálhatjuk annyira az ellenfeleinket, mint amennyire szeretjük a hazánkat.”

Kicsit összezavarodtam, talán a korral jár

Nem emlékeznek véletlenül, ki volt a Fidesz elnöke 2010-ben, amikor az alábbi közlemény jelent meg a párt EPP hírlevelében?

„A Fidesz EP Képviselőcsoportja nem támogatja Andor László biztosi jelölését.” “Jelölésével a magyar polgárok ismételt elárulása történik.”

(Aha. Szóval van olyan, amikor nem a meg nem szavazás az árulás, hanem épp az ellenkezője.)

Arra meg végképp nem emlékszem,

ugyan ki állhatott a Fidesz élén 2004-ben Kovács László jelölése idején? Akkor nem egyszerűen ellene szavaztak, de rágalomhadjáratot is indítottak. Azt hazudták, együtt járt Putyinnal a KGB-Akadémiára, ami már csak az életkori különbségek miatt is képtelenség. Majd az évszámokon ismét hanyagul túllendülve egy pufajkásokat ábrázoló fényképen ráböktek egy éltes, marcona hadfira, mondván, ő az 1956-ban még csak középiskolás Kovács László.Ez akkora blama volt a Néppártnak is, hogy végül a saját frakcióvezetőjük állította le őket.

És ha mégis Orbán volt a pártelnök,

amikor Fazakas Szabolcs európai számvevőszéki tagságáról kellett dönteni, mekkora fegyelmit kaphatott tőle szegény Deutsch Tamás! Aki durván gyalázta, hazugul leügynöközte, orosz üzletekkel gyanúsította (ja, az akkor még vád volt) a jelöltet. Sikertelenül ugyan, de körbejárta az illetékes bizottság tagjait, hogy elgáncsolja a magyar Fazakast.

Lehet, hogy van, amikor az Orbán által emlegetett „ökölszabályból” a szabály nem érvényes, csak az ököl marad?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét