Varga Judit a nőnap alkalmából rugott egyet a szerinte “nem igazi” nőkbe

Mondhatnánk azoknak, akiket nem kedvelünk igazán, hogy “kívánjon neked boldog nőnapot a Varga Judit”, aki a hétfői nőnapot használta fel arra, hogy ismét elővegye a Fidesz egyik kedvenc témáját, a gendert.

Az igazságügyi miniszter egy Facebook-posztban köszönte meg a kedvességet és a nőnapi virágokat, egyben úgy tűnik, hogy ő csak azokat tartja valódi nőnek, akiknek a biológia neme nő.

“Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni…”

Az MTI később beszámolt arról is, hogy Varga részt vett a Fiatal Családosok Klubja, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és a Magyar Női Unió „Tisztelet a nőknek!” címmel, online megtartott tanácskozásán is. Ott arról beszélt, hogy

„a nőiesség és a klasszikus női karakterjegyek kezdenek megfakulni és eltűnni a globális trendek forgatagában”.

A miniszter hozzátette:

sokan vannak azonban, akik kitartanak a lecserélhetetlen női értékek mellett; vállalják a gyengédséget, a gondoskodást, az együttérzést, és így próbálnak egy jobb világot teremteni.

Ugyanezen a konferencián Tuzson Bence,

a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára azt hangoztatta, hogy a család a társadalom alapegysége, ezért erős családok kellenek, mert nélkülük nincs erős közösség, falu vagy város, és nélkülük nincs erős ország vagy nemzet sem. Az a gondoskodás és erő, amit a hölgyek a családoknak tudnak adni, képessé teszi az országot arra, hogy erős legyen.

2 hozzászólás

  • Avatar
    2021.03.09 - 17:02
    Közvetlen hivatkozás

    Hát még ő beszél, lehetne ezzel az erővel férfi is, csúnya egy nő és még gerinctelen is, egy szegény pincsikutya,,, ugy táncol és ugat ahogy az ura parancsolja….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük