Sorting by

×

Varga Judit a nőnap alkalmából rugott egyet a szerinte “nem igazi” nőkbe

Mondhatnánk azoknak, akiket nem kedvelünk igazán, hogy “kívánjon neked boldog nőnapot a Varga Judit”, aki a hétfői nőnapot használta fel arra, hogy ismét elővegye a Fidesz egyik kedvenc témáját, a gendert.

Az igazságügyi miniszter egy Facebook-posztban köszönte meg a kedvességet és a nőnapi virágokat, egyben úgy tűnik, hogy ő csak azokat tartja valódi nőnek, akiknek a biológia neme nő.

“Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni…”

Az MTI később beszámolt arról is, hogy Varga részt vett a Fiatal Családosok Klubja, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és a Magyar Női Unió „Tisztelet a nőknek!” címmel, online megtartott tanácskozásán is. Ott arról beszélt, hogy

„a nőiesség és a klasszikus női karakterjegyek kezdenek megfakulni és eltűnni a globális trendek forgatagában”.

A miniszter hozzátette:

sokan vannak azonban, akik kitartanak a lecserélhetetlen női értékek mellett; vállalják a gyengédséget, a gondoskodást, az együttérzést, és így próbálnak egy jobb világot teremteni.

Ugyanezen a konferencián Tuzson Bence,

a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára azt hangoztatta, hogy a család a társadalom alapegysége, ezért erős családok kellenek, mert nélkülük nincs erős közösség, falu vagy város, és nélkülük nincs erős ország vagy nemzet sem. Az a gondoskodás és erő, amit a hölgyek a családoknak tudnak adni, képessé teszi az országot arra, hogy erős legyen.

átver

2 hozzászólás

  • 2021.03.09 - 17:02
    Közvetlen hivatkozás

    Hát még ő beszél, lehetne ezzel az erővel férfi is, csúnya egy nő és még gerinctelen is, egy szegény pincsikutya,,, ugy táncol és ugat ahogy az ura parancsolja….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.